Alles onder één dak

Samen onderhouden wij uw vastgoed: structureel én duurzaam!

neem contact op
monument en nieuwbouw

Uw bedrijfspand in optimale conditie

Als eigenaar of beheerder van zakelijk onroerend goed wilt u dat uw bedrijfspanden in optimale conditie zijn. Dat werkt prettig, is belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf en voor de marktwaarde van uw pand(en).

Heeft uw pand veel achterstalling onderhoud? Dan is de economische waarde aanzienlijk lager. En dat verschil is meer dan de kosten van professioneel onderhoud. Hoe regelt u dat uw kantoor structureel binnen én buiten wordt onderhouden? Daar zorgen wij voor! Het complete onderhoud structureel uitvoeren. Binnen het vastgestelde budget. Dat is een investering in de waarde van u bedrijfspand én uw onderneming!

Duurzame kwaliteitsmaterialen

Het klimaat in Nederland stelt schilderwerk zwaar op de proef. Onze vakschilders maken gebruik van professionele en duurzame kwaliteitsproducten voor het beste resultaat. Ook de planning en uitvoering is bij onze specialisten in vakkundige handen. Na grondige inspectie van de conditie van het verf- en onderhoudswerk maken we een plan van aanpak.

Eén aanspreekpunt

Voor alle werkzaamheden heeft u bij Wolters één aanspreekpunt. Zo heeft u de zekerheid dat alle werkzaamheden op elkaar worden afgestemd en het onderhoud aan uw vastgoed optimaal wordt uitgevoerd met een minimale belasting voor uw gebruikers en collega's.

Uw bedrijfspand een investering waard

Van inspectie en voorbereiding tot uitvoering en oplevering: wij verzorgen alle aspecten van het onderhoud aan bedrijfspanden, nieuwe én bestaande panden. Denk hierbij aan: