Verduurzamen

Hoger energielabel, maximaal wooncomfort én lagere onderhoudskosten.

Vraag een offerte aan
toekomstbestendig vastgoed

Renovatie & Verduurzaming

Hoe zorgen we voor kwaliteit van wonen en verlagen van onderhoudskosten? Als eigenaar van een oude woning of monument heeft u te maken met veel aspecten: energieprestaties, duurzaamheid, gezondheid en veiligheid.

Hoe behoud u dan zekerheid? Zekerheid van goed onderhouden en toekomstbestendig vastgoed, met grip op de kosten en zo hoog mogelijk wooncomfort? Wij helpen u: met structureel en betaalbaar onderhoud.

Renovatie goed georganiseerd

Wij herstellen verouderde gebouwen weer in oude glorie: in vastgoed dat voldoet aan de meest recente kwaliteitseisen en onderhoudseisen. Met behoud van de monumentale uitstraling!

Wij verzorgen alle werkzaamheden die nodig zijn om aan eisen en doelstellingen te voldoen of ze te overtreffen: het onderhoud aan de buitenzijde, het realiseren van de energietransitie en verduurzaming, het verlagen van onderhoudskosten en het behalen van hoog wooncomfort.

Hoe houd u rekening met toekomstwaarde en kwaliteit van wonen? Wij nemen alles uit handen en zijn verantwoordelijk voor de volledige regie en uitvoering van deze complexe woningrenovatietrajecten.

Het onderhoud optimaal geregeld

Van inspectie en voorbereiding tot uitvoering en oplevering: wij verzorgen alle aspecten van het onderhoud. Denk aan de volgende werkzaamheden:

voor bewoners

Heldere communicatie

Tijdens woningrenovaties communiceren wij regelmatig met bewoners. Via bewonersbrieven, informatie avonden en persoonlijke gesprekken. In heldere taal omschrijven wij de planning en werkzaamheden.

Bewonerscommunicatie van Wolters
24/7 inzicht

Renovatie dashboard

Via ons dashboard bewaken we samen de kosten, planning en resultaten. We borgen de kwaliteit voor, tijdens en na de renovatie- en schilderwerkzaamheden. Zo heb je inzicht en regie, zonder de bijbehorende zorgen.

Onze keurmerken
ons werk

Trots op onze projecten

Verduurzaming Woonzorgcomplex Apeldoorn

In opdracht van Woonzorg Nederland  verzorgen wij de verduurzaming van woonzorgcomplex De Oude Enk in Apeldoorn.

Bekijk dit project

RGS Verduurzaming complex Hoge Kraats

In opdracht van Woonzorg Nederland zijn wij gestart met de verduurzaming van appartementencomplex Hoge Kraats in Ede.  

Bekijk dit project

Revitalisatie Stadhuis Groningen

De restauratieschilders van Ovink & Wolters hebben het stadhuis van Groningen haar historische uitstraling teruggegeven.

Bekijk dit project