Zorg- vuldigheid

Deze website heeft als doel informatie te verstrekken over onze producten en diensten.

Vraag een offerte aan

Disclaimer

Deze website is eigendom van Wolters BV en heeft als doel informatie te verstrekken over onze producten en diensten. Hoewel wij ons uiterste best doen om de informatie op deze website zo actueel en accuraat mogelijk te houden, kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze website volledig, juist, actueel en/of geschikt is voor uw specifieke doeleinden.

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade of verlies als gevolg van het gebruik van de informatie op deze website of de onmogelijkheid om deze informatie te gebruiken. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van deze website op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Deze website kan links bevatten naar andere websites die niet door Wolters BV worden beheerd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites of voor enige schade of verlies als gevolg van het gebruik van deze websites.

De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel advies. Als u professioneel advies nodig heeft, raden wij u aan om contact op te nemen met een gekwalificeerde professional.

Door gebruik te maken van deze website stemt u in met deze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden en bepalingen die op deze website van toepassing zijn.