Kwaliteit voorop

Erkende kwaliteit in toekomstbestendig vastgoed

Vraag een offerte aan
slim samenwerken

Keurmerken

Vooraf maken we heldere afspraken. We werken slim samen, leggen functionele eisen vast in vooraf vastgestelde meetbare prestatie-indicatoren. Want we zijn een erkend vastgoedonderhoudsbedrijf en gaan voor kwaliteit. De keurmerken geven de garantie dat wij die kwaliteit ook leveren. Kwaliteit in toekomstbestendig vastgoed.

CO2-prestatieladder

Wolters Vastgoedonderhoud wil bijdragen aan een beter milieu en heeft ervoor gekozen om de CO2 prestatieladder in te voeren. Het doel is het verhogen van de interne en externe bewustwording omtrent onze inspanningen en prestaties op het gebied van CO2-reductie en het bevorderen van een duurzame bedrijfsvoering volgens de richtlijnen van de CO2-prestatieladder. Lees verder....

VGO-keurmerk

Wij beschikken over het VGO-keur, hét keurmerk voor Resultaatgericht Samenwerken (RGS).  Grip op directe én indirecte kosten, het proces en klanttevredenheid. Dit zijn slechts enkele van de voordelen die Resultaatgericht samenwerken (RGS) vastgoedbeheerders bieden ten opzichte van traditioneel aanbesteden. Daarom kiezen steeds meer woningcorporaties en vastgoedbeheerders voor RGS: dé standaard bij onderhouden, renoveren en verbeteren van bestaand vastgoed. Bedrijven met het VGO-keur kunnen onderhouds- en investeringsopgaven van opdrachtgevers op resultaatgerichte wijze uitvoeren. Bovendien zijn ze financieel gezond en worden ze gewaardeerd door opdrachtgevers en medewerkers.

Onderhoud NL Garantie keurmerk

Naast het VGO-keurmerk hebben wij ook het Onderhoud NL Garantie keurmerk.
Wij staan voor kwaliteit, vertrouwen en vakmanschap. En bieden optimale zekerheid over de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en (nakomings-)garantie. Het Keurmerk garandeert dat onze onderhoudsspecialisten werken volgens de garanties en leveringsvoorwaarden zoals overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Met permanent klanttevredenheidsonderzoek en periodieke technische inspecties wordt de kwaliteit constant gecontroleerd!

VCA-KEURMERK

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en al meer dan 25 jaar dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. Met een VCA-diploma of -certificaat leggen wij de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan.

Onze keurmerken