kwaliteit hoog in het vaandel

Keurmerken als het VGO-keurmerk geven u de garantie dat Wolters BV kwaliteit levert.

Lees verder

Wolters Vastgoedonderhoud heeft kwaliteit hoog in het vaandel!

Wolters BV is een professioneel en erkend bedrijf. Zo mogen wij het Onderhoud NL Garantie keurmerk voeren en hebben we het VGO-keurmerk. Keurmerken als het VGO-keurmerk geven u de garantie dat Wolters BV kwaliteit levert.

VGO-keurmerk

Resultaatgericht samenwerken is een vrij nieuwe manier van samenwerking op het gebied van vastgoedonderhoud die getoetst wordt middels het VGO-keurmerk. Het verschil met traditioneel aanbesteden is dat opdrachtgevers bij Resultaatgericht vastgoedonderhoud streven naar continuïteit in de werkrelatie en naar het wegnemen van risico’s. De opdrachtnemer stelt op basis van het door de opdrachtgever gewenste kwaliteitsniveau (de prestatie-eisen) scenario’s op. Bepaalde taken en verantwoordelijkheden worden verlegd naar het onderhoudsbedrijf. Het VGO-keurmerk garandeert dat Wolters BV het Resultaatgericht samenwerken in alle facetten beheerst. Ook toont het VGO-keurmerk aan dat wij ruime ervaring en in de praktijk hebben op het gebied van resultaatgericht vastgoedonderhoud. Onze VGO toetsingscore, uitgevoerd door  KIWA, bedraagt op een schaal van 1 tot 10 een score van 9,4 op organisatie en een score van 9,2 op kennis.

Onderhoud NL Garantie keurmerk

Naast het VGO-keurmerk bezitten we ook het Onderhoud NL Garantie keurmerk (voorheen AF-Erkend). Dit keurmerk garandeert dat onze onderhoudsspecialisten werken volgens de garanties en leveringsvoorwaarden zoals overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Met permanent klanttevredenheidsonderzoek en periodieke technische inspecties wordt de kwaliteit constant gecontroleerd!

ISO 9001

Deze norm geeft de eisen weer voor een kwaliteitsmanagementsysteem die door een organisatie gebruikt kunnen worden om klanttevredenheid te verhogen. Het ISO 9001-keurmerk geeft aan dat de organisatie voldoet aan eisen van klanten, wet- en regelgeving en de eigen eisen van de organisatie.

VCA-keurmerk

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het keurmerk is bedoeld om veiliger te werken om zo ongelukken te voorkomen en risico’s tot een minimum te beperken.

Onze keurmerken