Monumentaal schilderwerk

Samen dragen we bij aan het behoud van ons cultuurhistorisch erfgoed.

Vraag een offerte aan
behoud van ons erfgoed

Monumentaal onderhoud

Monumentaal vastgoed maakt een belangrijk deel uit van ons cultuurhistorisch erfgoed. Onze vakmensen zorgen dagelijks voor duurzaam onderhoud van monumentale gebouwen. Met aandacht voor detail en ambacht.

Bij de instandhouding van monumentaal vastgoed moeten de juiste keuzes gemaakt worden. Keuzes op het gebied van duurzaamheid en esthetische uitstraling van het vastgoed. Gedegen onderzoek, regelmatige inspecties en periodiek onderhoud zijn hierbij heel belangrijk.

Uw monument in goede handen

Wij zorgen voor de renovatie, de verduurzaming en het onderhoud van uw monument.
Van inspectie en voorbereiding tot uitvoering en oplevering: uw pand is in goed handen!

Met 90 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in klein- en grootschalig schilderonderhoud en complete renovaties en restauraties van monumentaal vastgoed. Wij werken zowel projectmatig als planmatig: bijvoorbeeld met onze methodiek van Resultaat gericht samenwerken (RGS).

Het onderhoud aan uw vastgoed optimaal geregeld
Van inspectie en voorbereiding tot uitvoering en oplevering: wij verzorgen alle aspecten van het onderhoud. Denk aan de volgende werkzaamheden:

isolatieglas

Renovatie & Verduurzaming

Wij herstellen monumentale panden in oude glorie en verbeteren de isolatie. Met FINEO: dun, vacuüm isolatieglas. Een duurzame oplossing en perfect voor monumentale ramen.

Meer weten over FINEO?

Van planning tot uitvoering

Samen met u stellen onze specialisten een plan op voor het integrale beheer van uw gebouw(en). Het team van Wolters is verantwoordelijk voor de uitvoering van het onderhoud. Nu en in de toekomst. U heeft één aanspreekpunt en u bent op elk moment van het proces op de hoogte van de planning, de uitvoering en de kosten. Tijdens de uitvoering zorgen wij er voor dat de overlast voor bewoners of gebruikers tot een minimum wordt beperkt!

Digitale portal

U kunt het onderhoudsproces online volgen, 24 uur per dag. Onze digitale portal is een overzichtelijk platform en beschikbaar voor opdrachtgever, bewoners, onderaannemers en ketenpartners. Alle betrokkenen kunnen de renovatie- en schilderwerkzaamheden kunnen volgen.

vakwerk

Monumentaal schilderwerk

Wij zorgen ervoor dat uw monument goed beschermd is tegen de verschillende weerinvloeden. onze vakmensen voeren het binnen- en buitenschilderwerk professioneel uit.

Hier zijn wij trots op

Onze projecten in Monumentaal onderhoud

Restauratie Schnitgerorgel

De vakspecialisten van Wolters & Ovink hebben aan de restauratie van één van de grootste barokorgels ter wereld gewerkt.

Bekijk dit project

Bekroond schilderwerk in Paleis Het Loo

Wolters & Ovink werd vanwege dit bijzondere project afgelopen najaar bekroond met de Nationale Schildersvakprijs in de categorie Decoratie & Restauratie.

Bekijk dit project

Revitalisatie Stadhuis Groningen

De restauratieschilders van Ovink & Wolters hebben het stadhuis van Groningen haar historische uitstraling teruggegeven.

Bekijk dit project
Samen naar een mooi resultaat

De expertise van Wolters