Uw vastgoed is onze zorg

Planmatig onderhoud en verduurzaming van uw zorglocatie in goede handen

Bel onze adviseur
renovatie & onderhoud

Zorginstellingen

Als zorginstelling heeft u niet alleen de verantwoordelijkheid voor uw cliënten, bewoners, medewerkers en bezoekers. Ook de omgeving waarin de zorg wordt verleend moet perfect in orde zijn.

Met zorg uw vastgoed onderhouden; dat is wat wij kunnen doen voor uw zorginstelling. Het totale onderhoud van bijvoorbeeld een ziekenhuis of een woonzorggebouw is een complex proces, dat structureel en planmatig moet worden uitgevoerd. Daar zorgen wij voor!

Het onderhoud optimaal geregeld

We nemen uw graag mee in hoe wij vastgoedonderhoud in een zorgomgeving aanpakken. Het binnen- en buitenonderhoud van de gebouwen waarin u zorg verleent vraagt om een zorgvuldige aanpak. Binnen het vastgestelde budget en ook nog eens met minimale overlast voor uw bewoners, patiënten, bezoekers en medewerkers. Wij pakken dit planmatig aan en zorgen voor een efficiënt werkproces en optimale communicatie met alle betrokkenen.

Een omgeving waarin zorg verleend wordt vraagt om vertrouwen, herkenbaarheid en een zorgvuldige omgang. Met de mensen én de omgeving. Daarom zorgen we dat onze vakmensen sociaal betrokken, gecertificeerd en ervaren zijn om te werken in een omgeving met kwetsbare doelgroepen.

Uw vastgoed, onze zorg

Het team van Wolters heeft ervaring in het totale onderhoud van zorginstelingen. Van inspectie en voorbereiding tot uitvoering en oplevering: wij verzorgen alle aspecten van het onderhoud aan uw gebouwen. Denk hierbij aan:

Glasheldere communicatie

Waar wij aan het werk zijn, worden mensen verzorgd. Daarom is er extra aandacht voor veiligheid, stofvrij werken, rust en ‘onzichtbaarheid’. Samen kijken we naar de beste momenten voor uitvoering. We kiezen voor dagelijks contact, want uw medewerkers weten als geen ander welke zorgen, wensen en vragen er leven.