Renovatie van de gevel

Het renoveren en beschermen van de gevel is behoud van uw vastgoed.

afspraak maken
Duurzaam onderhoud

Gevelreiniging

Waarom is het laten reinigen van de gevel zo belangrijk? Het is niet alleen voor het aanzicht. Het is ook noodzakelijk voor het behoud van de woning of het bedrijfspand.

Door vuil en aanslag van de buitenmuren te verwijderen, voorkom je schadelijke gevolgen. Een vieze gevel houdt namelijk vocht vast. Bepaalde organismen houden van vocht, maar het zuur dat ze uitscheiden tast bijvoorbeeld de gevelstenen aan.
Bovendien stijgt de waarde van het pand als de gevel er netjes uitziet.

Wij reinigen de gevel

Onze vakmensen verwijderen verschillende soorten vervuiling van gevels. Dit kan organische vervuiling zijn, zoals groene, witte of zwarte aanslag of klimop. Het kan ook gaan om graffiti of gevelverf.
Met de juiste technieken zorgen wij voor stralende en goed beschermde gevels. Afhankelijk van het type vuil en het soort gevel, passen wij verschillende technieken toe. Bijvoorbeeld stoomcleanen, chemisch reinigen of stralen.

Wij beschermen de gevel

Na het reinigen van de gevel is het verstandig om de gevel te laten impregneren (ook wel hydrofoberen). Hierdoor blijft de gevel droger en schoner. We gebruiken ademend impregneermiddel: het vocht van binnen kan weg – terwijl het vocht van buiten afparelt. Hiermee is de muur langdurig beschermd tegen vuilaanslag, doorslaand vocht en schimmelvorming.

Het onderhoud optimaal geregeld

Van inspectie en voorbereiding tot uitvoering en oplevering: wij verzorgen naast gevelreiniging ook veel andere aspecten van het onderhoud. Denk aan de volgende werkzaamheden: