Monumentaal schilderwerk

Samen met u dragen we bij aan het behoud en beheer van ons cultuurhistorisch erfgoed.

Vraag een offerte aan
renovatie & onderhoud

Uw Monument duurzaam onderhouden

Hoe zorgt u goed voor uw Monument, als beheerder of eigenaar?
Bij de instandhouding van monumentaal vastgoed moeten we keuzes maken. Keuzes op het gebied van duurzaamheid en esthetische uitstraling van het vastgoed. Gedegen onderzoek, regelmatige inspecties en periodiek onderhoud zijn hierbij heel belangrijk.

Monumentaal vastgoed maakt een belangrijk deel uit van ons cultuurhistorisch erfgoed. Onze vakmensen zorgen dagelijks voor duurzaam onderhoud van monumentale gebouwen. Met aandacht voor detail en ambacht.

Uw monument in goede handen

Wij zorgen voor de renovatie, de verduurzaming en het onderhoud van uw monument.
Van inspectie en voorbereiding tot uitvoering en oplevering: uw pand is in goed handen!

Met 90 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in klein- en grootschalig schilderonderhoud en complete renovaties en restauraties van monumentaal vastgoed. Wij werken zowel projectmatig als planmatig: bijvoorbeeld met onze methodiek van Resultaat gericht samenwerken (RGS).

Het onderhoud aan uw vastgoed optimaal geregeld
Van inspectie en voorbereiding tot uitvoering en oplevering: wij verzorgen alle aspecten van het onderhoud. Denk aan de volgende werkzaamheden:

Monumentenglas

Renovatie & Verduurzaming

Wij herstellen monumentale panden in oude glorie en verbeteren de isolatie. Met FINEO: dun, vacuüm isolatieglas. Een duurzame oplossing en perfect voor monumentale ramen.

Meer weten over FINEO?
VAKWERK

Monumentaal schilderwerk

Wij zorgen ervoor dat uw monument goed beschermd is tegen de verschillende weerinvloeden. onze vakmensen voeren het binnen- en buitenschilderwerk professioneel uit.

WIJ ZIJN TROTS OP

Onze recente projecten

Restauratie Schnitgerorgel

De vakspecialisten van Wolters & Ovink hebben aan de restauratie van één van de grootste barokorgels ter wereld gewerkt.

Bekijk dit project

Bekroond schilderwerk in Paleis Het Loo

Wolters & Ovink werd vanwege dit bijzondere project afgelopen najaar bekroond met de Nationale Schildersvakprijs in de categorie Decoratie & Restauratie.

Bekijk dit project

Revitalisatie Stadhuis Groningen

De restauratieschilders van Ovink & Wolters hebben het stadhuis van Groningen haar historische uitstraling teruggegeven.

Bekijk dit project