Zekerheid met RGS

Planmatig onderhoud en verduurzaming in goede handen

Wat is RGS?
Met de Wolters RGS-methode

Resultaatgericht samenwerken

Als vastgoedbeheerder heeft u te maken met toenemende complexiteit. U wilt betaalbare huisvesting bieden, maar ook een bijdrage leveren aan de energietransitie.

Hoe combineert u de zekerheid van goed onderhouden en toekomstbestendig vastgoed, met grip op de kosten en zo hoog mogelijke bewonerstevredenheid?

Je vastgoed in goede handen

Met de RGS methodiek nemen wij uw zorg voor vastgoed voor een lange periode uit handen. We bepalen van tevoren samen de kwaliteitsuitgangspunten en vertalen deze naar prestatie-eisen en doelstellingen.

Wij verzorgen alle werkzaamheden die nodig zijn om aan eisen en doelstellingen te voldoen of ze te overtreffen: het onderhoud aan de schil en installaties, het realiseren van de energietransitie en verduurzaming, het verlagen van onderhoudskosten en het behalen van optimale bewonerstevredenheid.

Voor bewoners

Heldere communicatie

Een renovatie is voor bewoners altijd heftiger dan ze zich van te voren kunnen voorstellen. Vreemde mensen over de vloer, overal stof in huis, tijdelijk geen warm water…

We weten uit ervaring hoe belangrijk het is om bewoners goed te informeren. En wat dat kan opleveren. Tijdens werkzaamheden communiceren wij regelmatig met bewoners.

Bewonerscommunicatie
24/7 inzicht

RGS-Dashboard

Via ons dashboard bewaken we samen de kosten, planning en resultaten. We borgen de kwaliteit voor, tijdens en na onderhoud. Zo heb je inzicht en regie, zonder de bijbehorende zorgen.

Onze keurmerken
ons werk

Trots op onze projecten

RGS Verduurzaming complex Hoge Kraats

In opdracht van Woonzorg Nederland zijn wij gestart met de verduurzaming van appartementencomplex Hoge Kraats in Ede.  

Bekijk dit project

Meest gestelde vragen