Behang en wandafwerking

Naast behang- en wandafwerking zijn wij gespecialiseerd in diverse andere aanverwante onderhoud- en afwerkingsdisciplines.

Meer informatie

Behang  en wandafwerking

Behang en wandafwerking is zeer bepalend voor de sfeer in uw woning, kantoor, bedrijfspand, zorginstelling of onderwijsinstelling. Voor het afwerken van wanden is er tegenwoordig meer mogelijk dan u misschien denkt.

In de basis is er de keuze tussen een gladde of bewerkte wand. Daarna is er een ruime keuze tussen verschillende wandafwerkingen. Onze specialisten adviseren u graag over de vele mogelijkheden met muurverven, kwartsverven, structuurverven, sierpleisters en spachtelputz (kunststof gebonden pleistermateriaal)  deze zijn in vele kleuren aan te brengen. Ook spons -en wikkeltechnieken en het aanbrengen van sierlijsten en ornamenten behoren tot de mogelijkheden.

Uiteraard is er enorm veel met behang te doen, behang is hipper dan ooit, en dat is mede te danken aan de veelzijdigheid. Behang is er tegenwoordig in de mooiste kleuren, met de leukste prints, prachtige dessins en de meest kunstige figuren. Behang vind je in alle stijlen, dus er is altijd behang te vinden dat bij het interieur van uw woning of kantoor past. Met name met fotobehang is eigenlijk iedere gewenste sfeer te creëren. Voor de meer functionelere omgevingen wordt vaak gekozen voor een glasweefsel afwerking.

 Aanverwante disciplines

Naast behang- en wandafwerking zijn wij gespecialiseerd in diverse andere aanverwante onderhoud- en afwerkingsdisciplines. Middels deze complementerende disciplines zijn wij als geen ander in staat uw woning, kantoor, vastgoed, zorginstelling of onderwijsinstelling op het door u gewenste niveau en uitstraling te brengen en te behouden.

Professioneel advies en strakke planning

Voor het afstemmen van de verschillende kleuren en materialen hebben wij in ons pand een showroom met de beschikking over een uitgebreide collectie stalen van de bovenstaande producten. Onze specialisten geven u graag een gedegen en professioneel materiaal en kleuradvies. In overleg met onze calculatieafdeling en planning wordt alles optimaal op elkaar afgestemd en ontvangt u een op uw eisen en wensen afgestemde offerte en planning.