Uw woning Onze zorg

Duurzaam onderhoud voor het behoud van uw woning

Vraag een offerte aan
zorgeloos wonen

Uw woning strak in de lak

Als particulier wilt u uw woning natuurlijk wel in optimale conditie houden. Dat woont niet alleen veel prettiger, maar het is ook van groot belang voor de marktwaarde.

Heeft uw woning veel achterstallig onderhoud? Dan is vaak de verkoopwaarde aanzienlijk lager. Laat daarom structureel de schilder- en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren door onze vakmensen. Dat is een investering in de waarde van je woning én in comfortabel wonen!

Duurzaam onderhoud

Het klimaat in Nederland stelt schilderwerk zwaar op de proef. Onze vakmensen maken gebruik van professionele en duurzame kwaliteitsproducten voor het beste resultaat. Ook de planning en uitvoering is bij onze specialisten in vakkundige handen. Na grondige inspectie van de conditie van het verf- en onderhoudswerk krijgt u een even heldere als scherpe offerte. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Kleur- en materiaaladvies

...van verf tot vloer!

Op zoek naar inspiratie voor vloeren of raamdecoratie? De nieuwste trends in muurverf kleuren of behang? Ontdek ze en combineer stalen, stoffen en materialen met elkaar.
Tip: kijk ook eens naar onze online kleurmodule!

Interieuradvies

Onze interieuradviseurs helpen graag met passend kleur- en materiaaladvies. Maak samen een plan. Laat ons inmeten, schilderen of de nieuwe vloer leggen. Nieuwsgierig? Bezoek onze showroom, de koffie staat klaar!

Wij adviseren je graag over onze specialisaties:

ISOLATIEGLAS

Renovatie & Verduurzaming

Wij herstellen uw monumentale woning in oude glorie en verbeteren de isolatie. Met FINEO: dun, vacuüm isolatieglas. Een duurzame oplossing en perfect voor monumentale ramen.

Meer weten over FINEO?
Onze keurmerken