Slechts 6% BTW!

 

Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP)

Het Wolters Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) is een maatwerkplan dat in overleg met u als opdrachtgever wordt opgesteld. Het plan geeft u inzicht wanneer welke onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd moeten worden en welke kosten dit met zich meebrengt. Wij maken MJOP’s voor zowel particulieren, instellingen, gemeentes, vastgoedbeheerders, vve’s als woningbouwcorporaties afgestemd op iedere situatie.

Periodieke controles

Tussentijds vinden regelmatig controles plaats. Wanneer bij controle blijkt dat een bewerking eerder moet plaatsvinden of juist kan worden uitgesteld dan wordt dit met u overlegd. Bovendien worden in het schema de toe te passen producten en kleurnummers vastgelegd.

Garantiecertificaat

Kiest u voor het Wolters Meerjaren Onderhoudsplan, dan kiest u voor zekerheid. Om die reden ontvangt u een op naam gesteld garantiecertificaat. Dit certificaat geeft u zwart op wit de gegarandeerde kwaliteit van de uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden en de toegepaste producten als overeengekomen in de offerte en het MJOP overzicht.

Investeren in de toekomst

De marktwaarde van een woning of vastgoed die in perfecte staat verkeert, is groter dan die van een identieke woning met achterstallig onderhoud. Het verschil tussen deze woningen is vaak meer dan de kosten van professioneel onderhoud.

Vakmensen 1

Offerte of informatie aanvragen?

Geef uw contact voorkeur aan
E-mailTelefoonPersoonlijk bezoek

Naam

E-mail

Telefoon

Straat

Postcode

Woonplaats

Uw bericht

Onze disciplines

Wolters BV voor advies en duurzaam onderhoud!