Optimaal onderhoud

Professioneel schilderwerk binnen en buiten goed geregeld?

Bel voor een afspraak
Duurzaam onderhoud

Binnen- en buitenschilderwerk

Hoe bescherm je je woning, bedrijfspand of monument tegen weer en wind? Hoe breng je sfeer in je huis of op je werkplek? Door goed onderhoud en het juiste kleurgebruik!

Bij buitenschilderwerk is het heel belangrijk om de juiste materialen op de juiste wijze toe te passen. Alleen dan is je pand optimaal bescherm tegen de grillige weersinvloeden van ons koude kikkerlandje.

Een goede sfeer binnen is belangrijk voor een prettig woon- en werkklimaat. Hoe is de lichtinval en welke kleuren passen daarbij? Welke vloer en raamdecoratie is het meest geschikt voor de ruimte?

Wij zorgen voor optimaal onderhoud …

Na grondige inspectie van de conditie van het verf- en onderhoudswerk krijgt je een offerte. Wij verzorgen de planning en de uitvoering zodat je weet waar je aan toe bent. Zo houden wij je woning, bedrijfspand of vastgoed in optimale conditie!

… geven kleuradvies en brengen sfeer!

Wij geven kleur- en materiaaladvies en doen dat thuis, op je werkplek of in het monument.
Naast het schilderwerk nemen we ook de stoffering uit handen. We meten vooraf in, monteren de raambekleding en leggen de vloer!

Onze adviseurs voorzien je graag van een professioneel  kleuradvies voor het binnen- en het buitenschilderwerk. Wij maken hierbij gebruik van een kleurprogramma waarbij wij het kleuradvies direct voor je kunnen visualiseren. 
Klik op deze link voor een demo van de online kleurmodule