Eén aanspreek­punt

Planmatig onderhoud en verduurzaming in goede handen

Bel onze adviseur
monument en nieuwbouw

Overheid en Gemeenten

Als overheid of gemeente bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van vastgoed: monumentaal vastgoed met een rijke historie, gloednieuwe stadskantoren en bestaande overheidsgebouwen. En alles daartussenin.

Het totale onderhoud van vastgoed is complex. Het binnen- en buitenonderhoud van alle gebouwen moet structureel en planmatig worden uitgevoerd. Binnen het vastgestelde budget en ook nog eens met minimale overlast voor alle gebruikers. Dat vraagt om een planmatige aanpak, een efficiënt werkproces en optimale communicatie met alle betrokkenen.

Het onderhoud optimaal geregeld

Van inspectie en voorbereiding tot uitvoering en oplevering: wij verzorgen alle aspecten van het onderhoud aan monumenten, nieuwe én bestaande panden. Denk hierbij aan:

Eén aanspreekpunt

Bij Wolters heeft u voor alle werkzaamheden één aanspreekpunt. Uw projectleider zorgt ervoor dat:
* Alle werkzaamheden op elkaar worden afgestemd
* Het onderhoud aan uw vastgoed optimaal wordt uitgevoerd
* De overlast voor gebruikers minimaal is
* U het onderhoudsproces online kan volgen, 24 uur per dag via het RGS-dashboard

Actuele onderhoudsstaat

Alles in beeld

Wij hebben het stadhuis van Deventer, het nieuwe en het oude deel, geïnspecteerd met drones. Met de ingewonnen data maken we een digitaal 3D model van de werkelijkheid en kunnen wij nauwkeurig de onderhoudskwaliteit van het schilderwerk beoordelen. Dit doen wij in samenwerking met Monuscan, een onderdeel van Aeroscan.