Optimaal onderhoud

Professioneel schilderwerk binnen en buiten goed geregeld?

Vraag een offerte aan
duurzaam vastgoed

Schilderwerk

Uw woning, bedrijfspand of monument beschermen tegen weer en wind? Gedegen schilderwerk is een goede stap in de richting. Wilt u sfeer in uw woning of op de werkplek brengen? Dat kan door goed onderhoud en het juiste kleurgebruik!

Bij buitenschilderwerk is het heel belangrijk om goede materialen op de juiste wijze toe te passen. Alleen dan is uw pand optimaal beschermd tegen de grillige weersinvloeden.

Een goede sfeer binnen is belangrijk voor een prettig woon- en werkklimaat. Hoe is de lichtinval en welke kleuren passen daarbij? Welke vloer en raamdecoratie is het meest geschikt voor de ruimte?

Wij zorgen voor optimaal onderhoud…

Na grondige inspectie van de conditie van het verf- en onderhoudswerk krijgt u een offerte. Wij verzorgen de planning en de uitvoering zodat u weet waar u aan toe bent. Zo houden wij woning, bedrijfspand of vastgoed in optimale conditie!

… en sfeer!

Wij geven kleur- en materiaaladvies en doen dat thuis, op uw werkplek of in het monument.
Naast het schilderwerk nemen we ook de stoffering uit handen. We meten vooraf in, monteren de raambekleding en leggen de vloer!

Gespecialiseerd in:

Naast schilderwerken en aanverwante disciplines zijn wij gespecialiseerd in:

advies op maat

Ga voor kleur

Als je gaat schilderen of behangen ben je vaak geneigd om eerst een leuke kleur of apart motiefje uit te zoeken. Toch is het beter om te kijken wat de ruimte nodig heeft. Onze adviseurs helpen je graag! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies!

CONTACT
SPECIALISATIE IS ONZE KRACHT

Wij werken voor