Alles onder één dak!

Samen onderhouden wij uw vastgoed: structureel én duurzaam!

Contact

Uw bedrijfspand of wooncomplex in optimale conditie

Hoe organiseert u als Vereniging Van Eigenaren of beheerder het onderhoud van uw panden? Het is zaak het binnen- en buitenonderhoud van uw gebouwen structureel en planmatig uit te voeren. Met minimale overlast voor bewoners en gebruikers en binnen het vastgestelde budget.

Dat vraagt om een planmatige aanpak en daar zorgt het team van Wolters voor. Wij richten een efficiënt werkproces in en zorgen voor duidelijke communicatie met alle betrokkenen. Wij voeren het complete onderhoud structureel uit binnen het vastgestelde budget. Dat is een investering waard: voor de gebruikers van uw pand en voor uw gebouw!

Duurzame kwaliteitsmaterialen

Het klimaat in Nederland stelt schilderwerk zwaar op de proef. Onze vakschilders maken gebruik van professionele en duurzame kwaliteitsproducten voor het beste resultaat. Ook de planning en uitvoering is bij onze specialisten in vakkundige handen. Na grondige inspectie van de conditie van het verf- en onderhoudswerk maken we een plan van aanpak.

Eén aanspreekpunt

Voor alle werkzaamheden heeft u bij Wolters één aanspreekpunt. Zo heeft u de zekerheid dat alle werkzaamheden op elkaar worden afgestemd en het onderhoud aan uw vastgoed optimaal wordt uitgevoerd met een minimale belasting voor uw gebruikers en collega's.

Uw pand een investering waard

Van inspectie en voorbereiding tot uitvoering en oplevering: wij verzorgen alle aspecten van het onderhoud aan bedrijfspanden, nieuwe én bestaande panden. Denk hierbij aan:

24/7 INZICHT

Digitaal dashboard

Via ons dashboard bewaken we samen de kosten, planning en resultaten. We borgen de kwaliteit voor, tijdens en na onderhoud. Zo heb je inzicht en regie, zonder de bijbehorende zorgen.