Planmatig onderhoud

Wolters BV verzorgt planmatig onderhoud van woningen en gebouwen.

Vraag een offerte aan

Planmatig onderhoud volgens Wolters’ RGS methodiek

Wolters BV verzorgt planmatig onderhoud van woningen en gebouwen. Voor het planmatige onderhoud en beheer van uw vastgoed stellen onze specialisten een onderhoudsplan op voor een periode van 10 tot 20 jaar of langer.

Dat doen we altijd in nauw overleg met u als opdrachtgever. In het onderhoudsplan houden we rekening met energieprestaties, duurzaamheid, gezondheid, toekomstwaarde, kwaliteit en veiligheid. Vervolgens nemen wij alle verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het planmatige onderhoud op basis van de met u afgesproken prestatie-eisen.

Planmatig onderhoud volgens Resultaatgerichte samenwerking

Wij werken volgens de RGS methodiek. RGS staat voor Resultaatgericht samenwerken. Wij zien een onlosmakelijke samenhang tussen de verschillende onderhoudsvormen van dagelijks-, contract- en planmatig onderhoud. Door al deze onderhoudsvormen te integreren, kunnen wij het vastgoedonderhoud gestructureerd en kostenefficiënt uitvoeren. Steeds meer woningcorporaties en vastgoedbeheerders kiezen dan ook voor de Resultaatgericht samenwerken. Wolters BV heeft het VGO-keurmerk dat garandeert dat wij de RGS methodiek tot in de puntjes beheersen.

Digitale Portal

Bij ons heeft u daarbij altijd één vaste contactpersoon die u op ieder moment in het proces exact op de hoogte kan stellen van de planning, de uitvoering en de kosten. Bovendien is alle informatie over een project 24/7 beschikbaar via onze digitale portal. In deze overzichtelijke online omgeving kunnen alle betrokkenen de renovatie- en schilderwerkzaamheden die Wolters uitvoert op de voet volgen. Zo weten bewoners en gebruikers, onderaannemers, ketenpartners en de opdrachtgever te allen tijde waar ze aan toe zijn bij planmatig onderhoud.