Met zorg voor uw vastgoed

Planmatig onderhoud en verduurzaming van uw leslocatie in goede handen

neem contact op
optimaal onderwijs

Onderwijsinstellingen

Hoe regelt u dat uw school structureel binnen én buiten wordt onderhouden? In de onderwijssector ligt de volledige verantwoordelijkheid voor het onderhoud van de huisvesting steeds vaker bij u als onderwijsinstelling. Het binnen- en buitenonderhoud van onderwijs-en schoolgebouw(en) moet goed geregeld zijn.  

Wij zorgen voor het complete onderhoud, structureel en duurzaam! Binnen het vastgestelde budget en ook nog eens met minimale overlast voor de leerlingen en docenten. Met elkaar zorgen we voor een planmatige aanpak, een efficiënt werkproces en optimale communicatie met alle betrokkenen.

Duurzaam en toekomstgericht

Zie ons als een verlengstuk van uw organisatie. Wij staan niet voor de klas, maar we zorgen er wel voor dat uw werk gemakkelijker gaat. Ons team kent de uitdagingen van de onderwijssector. Wij zorgen ervoor dat uw huisvesting positief bijdraagt aan de kwaliteit van onderwijs, voor nu en in de toekomst.

Wet- en regelgeving geeft duidelijke kaders voor de energiezuinigheid en gezondheid van gebouwen. En kostenbewust omgaan met huisvesting en vastgoed staat hoog op de agenda. 

Uw leslocatie weer strak in de lak!

Het team van Wolters heeft ervaring in het totale onderhoud van schoolgebouwen. Van inspectie en voorbereiding tot uitvoering en oplevering: wij verzorgen alle aspecten van het onderhoud aan uw gebouwen. Denk hierbij aan:

Glasheldere communicatie

Waar wij aan het werk zijn, wordt les gegeven. Daarom is er extra aandacht voor veiligheid, stofvrij werken, rust en ‘onzichtbaarheid’. Samen kijken we naar de beste momenten voor uitvoering. Bijvoorbeeld buiten de examens of in vakanties. We kiezen voor dagelijks contact, want uw medewerkers weten als geen ander welke wensen en vragen er leven.