Altijd op de hoogte

Wij zorgen voor blije en tevreden bewoners.

Lees verder
transparant

Bewonerscommunicatie

Voor Wolters Vastgoedonderhoud is een project pas succesvol als de bewoners of eindgebruikers tevreden zijn. Goede en transparante communicatie is belangrijk. Daarom krijgen bewoners bij ons een vast contactpersoon tijdens de renovatie of het onderhoud aan hun woning. 

Tevreden bewoners

Een renovatie is voor bewoners altijd heftiger dan ze zich van te voren kunnen voorstellen. Vreemde mensen over de vloer, overal in huis stof en vuil, tijdelijk geen warm water… We weten uit ervaring hoe belangrijk het is om de bewoners goed te informeren. En wat dat kan opleveren. Want als bewoners goed weten wat er op hen afkomt en wat er van hen verwacht wordt, dan kunnen zij een goede voorbereiding treffen. Zodat de renovatie snel en goed verloopt. 

Samenwerken

Bewonerscommunicatie is samenwerken. Met de opdrachtgever, de projectleider en uitvoerder op de bouw, stakeholders en natuurlijk bewoners. Onze bewonersconsulenten zijn een grote spil in elk project en zorgen ervoor dat iedereen altijd goed op de hoogte is. Het is belangrijk om verwachtingen over en weer te bespreken, om zo een realistisch beeld te houden van de voortgang van een project.

blije bewoners

Communicatie is maatwerk

Woningen en complexen renoveren, onderhouden en verduurzamen doen we voor bewoners. Het belangrijkste doel is een comfortabel en veilig thuis voor bewoners te creëren. Daarom zetten onze bewonersconsulenten altijd een stap extra. Zij doen hun best om de bewoners tijdig te informeren alles voor bewoners in goede banen te leiden. Dat vraagt om maatwerk!

Contact met elkaar

Wij luisteren en informeren

Marije, Bewonersconsulent bij Wolters:
“Als bewonersconsulent moet je helder kunnen communiceren. Je kunnen inleven in de situatie van de bewoners en denken in oplossingen. Dat vraagt creativiteit! Bovendien moet je snel kunnen schakelen tussen collega's en bewoners. Een dynamische rol met 1 doel: blije, tevreden bewoners!”

projecten

Successen vieren met elkaar

We hebben samen met bewoners een verduurzamingsproject feestelijk afgesloten. In opdracht van KleurrijkWonen hebben wij 21 woningen verduurzaamd. De woningen zijn flink geïsoleerd: de daken zijn vernieuwd, de beglazing is vervangen voor isolatieglas en al het houtwerk is geschilderd. De vakkrachten kregen van de bewoners alle ruimte en begrip om hun werkzaamheden goed uit te voeren. Dat is een feestje waard!