De basis voor het interieur

Voor iedere woon- en werkomgeving hebben wij de juiste vloer.

Lees verder

Vloerafwerking

De vloer is letterlijk de basis voor het interieur. Of het nu een woning, kantoor, school of zorginstelling betreft. Hard of zacht, warm of koel. Voor iedere woon- en werkomgeving hebben wij de juiste vloer.

Afgestemd op uw wensen, eisen en gebruikstoepassing geven wij u het juiste advies over de te kiezen vloerafwerking en kleurstelling.

Afgestemd op de gebruiksbelasting en esthetische wensen

Iedere vloer is anders, iedere situatie is anders. Om deze reden komen wij voor het uitbrengen van het advies of de offerte uw situatie graag ter plaatse bekijken. Op deze wijze kunnen wij u zowel esthetisch als functioneel de beste oplossing bieden afgestemd op uw wensen, behoefte en gebruiksbelasting van de vloer. Zodra de keuze is gemaakt dan zorgen onze vakmannen voor een perfect eindresultaat of het nu om een woning, kantooromgeving, zorginstelling of onderwijsstelling betreft.

Welke soorten harde en zachte vloerafwerking bieden wij:

Wij zijn gespecialiseerd in onderstaande soorten vloerafwerking, kiest u liever voor een andere vloerafwerking dan verzorgen wij dit graag voor u.

  • Inloop- en schoonloopmatten
  • Karpetten
  • Laminaat
  • Linoleum en marmoleum
  • Tapijt & tapijttegels
  • PVC vloeren
  • Vinyl

Aanverwante disciplines

Naast vloerafwerking zijn wij gespecialiseerd in diverse andere aanverwante onderhoud- en afwerkingsdisciplines. Middels deze complementerende disciplines zijn wij als geen ander in staat uw woning, kantoor, vastgoed, zorginstelling of onderwijsinstelling op het door u gewenste niveau en uitstraling te brengen en te behouden.

Professioneel advies en strakke planning

Voor het afstemmen van de verschillende kleuren en materialen hebben wij in ons pand een showroom met de beschikking over een uitgebreide collectie stalen van de bovenstaande producten. Onze specialisten geven u graag een gedegen en professioneel materiaal en kleuradvies. In overleg met onze calculatieafdeling en planning wordt alles optimaal op elkaar afgestemd en ontvangt u een op uw eisen en wensen afgestemde offerte en planning.