Samen sterker

Resultaatgericht samenwerken (RGS) is de nieuwe standaard in het totaalonderhoud van vastgoed.

Wat is RGS?

Resultaatgericht Samenwerken (RGS) met de Wolters RGS methodiek

Als familiebedrijf hechten wij van nature aan duurzame relaties op basis van respect en vertrouwen. Daarom omarmen wij Resultaatgericht Samenwerken (RGS).

Wat is Resultaatgericht Samenwerken?

Resultaatgericht samenwerken (RGS) is de nieuwe standaard in het totaalonderhoud van vastgoed. Resultaatgericht samenwerken biedt beheerders grote voordelen. Kostenbeheersing, onderhoudskwaliteit en waardevastheid op korte, maar vooral op lángere termijn, zijn bij RGS optimaal gewaarborgd. Daarom kiezen steeds meer woningcorporaties en vastgoedbeheerders voor de methodiek van Resultaatgericht samenwerken (RGS).

Verantwoordelijk voor kwalitatief hoogstaand onderhoud

Op basis van met u afgesproken prestatie-eisen neemt Wolters RGS de verantwoordelijkheid om uw vastgoed op een vooraf afgesproken en stabiel kwaliteitsniveau te brengen en te behouden. Nu en in de toekomst. Hierbij rekening houdend met een goed afgewogen balans tussen thema’s zoals veiligheid, gezondheid, energieprestatie, gebruikskwaliteit, toekomstwaarde en kwaliteit van wonen.

Resultaatgericht samenwerken in de praktijk

In de praktijk betekent Resultaatgericht samenwerken met Wolters dat de afgesproken prestaties worden gegarandeerd. Resultaatgericht samenwerken betekent:

  • Tevreden bewoners
  • Hoge efficiency
  • Inzicht in kwaliteit
  • Grip op de kosten
  • Nu en in de toekomst

Kortom: méér en betere resultaten met lagere integrale beheerkosten!

Perfecte samenwerking

Onze laatste RGS projecten

Sociëteit de Hereeniging Deventer

De prachtige kelder met de booggewelven werd door Bokhorst in 1903 geheel voorzien van unieke beschilderingen. Ook hebben wij de eeuwenoude 'houtimitatie' techniek toegepast op enkele deuren. Het gehele project is volgens het keurmerk Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg (ERM), URL 4009 uitgevoerd.

Bekijk dit project

Verduurzaming Woonzorgcomplex Apeldoorn

In opdracht van Woonzorg Nederland  verzorgen wij de verduurzaming van woonzorgcomplex De Oude Enk in Apeldoorn.

Bekijk dit project

RGS Verduurzaming complex Hoge Kraats

In opdracht van Woonzorg Nederland zijn wij gestart met de verduurzaming van appartementencomplex Hoge Kraats in Ede.  

Bekijk dit project

Restauratie Schnitgerorgel

De vakspecialisten van Wolters & Ovink hebben aan de restauratie van één van de grootste barokorgels ter wereld gewerkt.

Bekijk dit project

Bekroond schilderwerk in Paleis Het Loo

Wolters & Ovink werd vanwege dit bijzondere project afgelopen najaar bekroond met de Nationale Schildersvakprijs in de categorie Decoratie & Restauratie.

Bekijk dit project

Revitalisatie Stadhuis Groningen

De restauratieschilders van Ovink & Wolters hebben het stadhuis van Groningen haar historische uitstraling teruggegeven.

Bekijk dit project