Duurzaam ondernemen

De juiste balans in mens, milieu en maatschappij.

contact
mens centraal

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Wolters staat de mens centraal! Als bedrijf actief in de onderhoudsmarkt luisteren wij naar ons team collega's en naar onze opdrachtgevers. We kiezen voor een creatieve en oplossingsgerichte aanpak, hebben korte lijnen en één aanspreekpunt tijdens het onderhoudsproces. Zo zorgen we voor maximale waardecreatie, voor nu en in de toekomst.

Medewerkers

Onze belangrijkste kernwaardes zijn: respect, kwaliteit, vertrouwen en innovatie. Onze medewerkers zijn ons kapitaal en daarom zorgen wij goed voor elkaar. Wij werken samen, en met veel plezier, aan mooie projecten. Om samen succesvol te blijven ligt onze focus op continu innoveren. Dat doen wij op het gebied van veiligheid, duurzaamheid, ontwikkeling en welzijn en uiteraard van onze werkprocessen.

Veiligheid creëer je samen. Wij richten ons op preventie van ongevallen en het vergroten van het veiligheidsbewustzijn van iedereen die aan onze projecten werkt. Wij bieden onze medewerkers en leerlingen de mogelijkheid om zich maximaal te ontwikkelen. Als leerbedrijf leiden we leerlingen op voor het schildersvak. Samen met leermeesters en alle andere collega’s blijven we ons verder ontwikkelen. Door elkaar het vak te leren en kennis met elkaar te delen. Door opleidingen te volgen en ambities waar te maken.