Wolters BV, specialist in resultaatgericht samenwerken!

Resultaatgericht Samenwerken (RGS)

Met de Wolters RGS methodiek

Resultaatgericht samenwerken (RGS) is de nieuwe standaard in het totaalonderhoud van vastgoed. Resultaatgericht samenwerken biedt beheerders grote voordelen. Kostenbeheersing, onderhoudskwaliteit en waardevastheid op korte, maar vooral op lángere termijn, zijn bij RGS optimaal gewaarborgd. Daarom kiezen steeds meer woningcorporaties en vastgoedbeheerders voor de methodiek van Resultaatgericht samenwerken (RGS).

Verantwoordelijk voor kwalitatief hoogstaand onderhoud

Op basis van met u afgesproken prestatie-eisen neemt Wolters RGS de verantwoordelijkheid om uw vastgoed op een vooraf afgesproken en stabiel kwaliteitsniveau te brengen en te behouden. Nu en in de toekomst. Hierbij rekening houdend met een goed afgewogen balans tussen thema’s zoals veiligheid, gezondheid, energieprestatie, gebruikskwaliteit, toekomstwaarde en kwaliteit van wonen.

Resultaatgericht samenwerken in de praktijk

In de praktijk betekent Resultaatgericht samenwerken met Wolters dat de afgesproken prestaties worden gegarandeerd. Resultaatgericht samenwerken betekent:

 • Tevreden bewoners
 • Hoge efficiency
 • Inzicht in kwaliteit
 • Grip op de kosten
 • Nu en in de toekomst

Kortom: méér en betere resultaten met lagere integrale beheerkosten!

Digitale Portal

Een transparant proces is een voorwaarde van Resultaatgericht samenwerken. Via Wolters’ digitale portal is alle informatie over een project 24/7 beschikbaar voor opdrachtgever, bewoners, onderaannemers en ketenpartners. Onze digitale portal is het platform waarin alle betrokkenen de renovatie- en schilderwerkzaamheden die Wolters B.V. uitvoert in een overzichtelijke online omgeving kunnen volgen. Bij de uitvoering van omvangrijke projecten houden ook bewoners en gebruikers zo inzicht in procedures, planningen en mogelijke overlast.

VGO-keurmerk

Resultaatgericht samenwerken is manier van samenwerking op het gebied van vastgoedonderhoud die getoetst wordt middels het VGO-keurmerk. Het verschil met traditioneel aanbesteden is dat opdrachtgevers bij Resultaatgericht Vastgoedonderhoud streven naar continuïteit in de werkrelatie en naar het wegnemen van risico’s. De opdrachtnemer stelt op basis van het door de opdrachtgever gewenste kwaliteitsniveau (de prestatie-eisen) scenario’s op. Bepaalde taken en verantwoordelijkheden worden verlegd naar het onderhoudsbedrijf. Het VGO-keurmerk garandeert dat Wolters B.V. het Resultaatgericht samenwerken in alle facetten beheerst. Ook toont het VGO-keurmerk aan dat wij ruime ervaring en in de praktijk hebben op het gebied van resultaatgericht vastgoedonderhoud. Onze VGO toetsingscore, uitgevoerd door  KIWA, bedraagt op een schaal van 1 tot 10 een score van 9,4 op organisatie en een score van 9,2 op kennis.

Waarom Wolters Vastgoedonderhoud

 • Één aanspreekpunt voor al uw vastgoedonderhoud
 • Specialist in Resultaat gericht samenwerken
 • Professionele meer jaren onderhoudsplannen
 • Minimale belasting voor bewoners/gebruikers
 • Digitale portal met planning en voortgang
 • VGO gecertificeerd
 • Landelijk dekking
Eigenaar / beheerder monumentaal vastgoed 1
Eigenaar / beheerder monumentaal vastgoed

Onze disciplines

Resultaat Gericht Samenwerken doet u samen met Wolters