Vakkundig en duurzaam

Om houtrot te behandelen én te voorkomen beschikt Wolters BV over een team van specialisten.

Bel voor een afspraak

Vakkundig en duurzaam buitenonderhoud door Wolters BV

Wolters BV heeft meer dan 85 jaar ervaring in het buitenonderhoud van woningen en kantoren. Met onze 75 vakschilders beschikken wij over de kennis en vakkundigheid die noodzakelijk is voor grondig buitenonderhoud.

U kunt bij ons terecht voor klein- en grootschalig schilderonderhoud, maar ook voor complete renovaties en restauraties van monumentale gebouwen.

Houtrotherstel en schilderwerken

Bij buitenonderhoud is het gebruik van de juiste gereedschappen en materialen enorm belangrijk. Zeker gezien de weersinvloeden waaraan panden in het Nederlandse klimaat blootstaan. Een probleem dat wij dan ook vaak tegenkomen, is houtrot van kozijnen en andere houten onderdelen van woningen en kantoren. Vaak is onvoldoende buitenonderhoud of ondeskundig schilderwerk de oorzaak. Om houtrot te behandelen én te voorkomen beschikt Wolters BV over een team van specialisten. Vaak blijkt volledige vervanging onnodig en hoeven slechts delen van het kozijn vervangen te worden door nieuw hout. Deelvervanging scheelt u behoorlijk in de kosten!

Buitenonderhoud monumentaal vastgoed

Bij Wolters BV kunt u er van op aan dat buitenonderhoud van monumenten wordt uitgevoerd door een vakkundige partij. Wij zijn een erkend restauratieschilder en voldoen aan de kwaliteitsnormen die vastgesteld en beheerd worden door de stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg (ERM).