Muurdecoratie

Met ambacht geven we glans aan ons cultuurhistorisch erfgoed.

Vraag een offerte aan
ambachtelijke techniek

Muurschilderingen

Muurschilderingen zijn van alle tijden. Muurschilderingen zijn bijna zo oud als de mens zelf, maar in loop van de tijd is de techniek wel geperfectioneerd. Deze decoratieve techniek vraagt creativiteit en kennis van materialen: welke verf wordt gebruikt voor fresco’s?

De restauratie- en decoratiespecialisten van Ovink&Wolters zijn gespecialiseerd in muurschilderingen. Zij herstellen en restaureren oude muurschilderingen en decoraties. En zij ontwerpen en brengen compleet nieuwe klassieke  of moderne muurschilderingen.

Van fresco’s tot decoratieve technieken

Natuurlijk spreken deze muurschilderingen tot de verbeelding. Fraaie afbeeldingen op muren en plafonds, of deze nu binnen of buiten worden toegepast, geven een gebouw of ruimte een unieke uitstraling.

Erkend restauratiebedrijf

Wij zijn ERM-gecertificeerd. De overheid stimuleert dat restauratiewerk aan monumenten wordt uitgevoerd door vakkundige partijen. De stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg (ERM) beheert deze regelingen. Wij zijn  een ERM gecertificeerd bedrijf. Dit keurmerk geeft u de garantie en zekerheid dat de werkzaamheden door een gekwalificeerde organisatie met kennis van zaken wordt uitgevoerd.

Vakmanschap in beeld

Onze projecten

Bisschoppelijk Paleis Utrecht

Donec elementum euismod elit, nec vestibulum libero bibendum nec. Proin sit amet posuere nisi. Donec sollicitudin metus in purus tempor, ac iaculis tortor gravida. Vivamus eu pretium arcu.

Bekijk dit project