Specialist in schilderwerken nodig?

Al uw schilderwerken op een professionele wijze uitgevoerd

Of het nu een woning, kantoor of monumentaal pand betreft, Wolters BV is als geen ander in staat om al uw schilderwerken op een professionele wijze uit te voeren. Dit kan zowel eenmalig, projectmatig, planmatig middels onze Meerjaren onderhoudsplannen (MJOP) of op basis van de methodiek van resultaatgericht samenwerken (RGS)  wij nemen u de zorg voor al uw   schildersonderhoud uit handen. Met onze 75 vakschilders en de meer dan 85 jaar ervaring staan wij garant voor kwaliteit.

Binnen- en buitenschilderwerk en aanverwante werkzaamheden

Naast bescherming speelt de verfraaiing een belangrijke rol bij binnenschilderwerken. Soms nog meer dan bij buitenschilderwerken. Kleur en esthetisch aanzien kunnen de woonsfeer en werksfeer aanzienlijk verhogen en bijdragen aan een beter en prettiger woon- en/of werkklimaat. Bij buitenschilderwerken is het gebruik van de juiste materialen en de toepassing een enorm belangrijk aspect gezien de weersinvloeden waaraan schilderwerken in het Nederlandse klimaat worden blootgesteld. Om uw woning of vastgoed optimaal te beschermen tegen alle weersinvloeden maken wij gebruik van de beste materialen en technieken. Zo houden wij uw woning, bedrijfspand of vastgoed in optimale conditie!

Uiteraard zijn wij ook als geen ander in staat om naast het schilderwerk de aanverwante werkzaamheden als behang-en wandafwerking, vloerafwerking, stoffering, zonwering, raamdecoratie, gevelreiniging, energetische maatregelen, isolerende beglazing en houtrotherstel aan uw woning, kantoorpand of vastgoed aan te brengen of uit te voeren.

Gespecialiseerd in:

Naast schilderwerken en aanverwante disciplines zijn wij gespecialiseerd in:

Opdrachtgevers en werkgebied

Wolters BV werkt landelijk en tot onze opdrachtgevers behoren:

Werkzaamheden Stadhuis Deventer

Waarom Wolters BV

  • U als opdrachtgever staat centraal
  • Kwaliteit en vakmanschap
  • Meer dan 85 jaar ervaring
  • Multidisciplinair
  • Één aanspreekpunt voor al uw schilderwerk en aanverwante werkzaamheden
  • Professionele meer jaren onderhoudsplannen
  • Landelijke dekking
Eigenaar / beheerder monumentaal vastgoed 1
Eigenaar / beheerder monumentaal vastgoed

Onze disciplines

Professioneel schilderwerk laat u het beste over aan Wolters