Uw gevel laten reinigen door een specialist?

Gevelreiniging

Onder gevelreiniging verstaan we bij Wolters: het verwijderen van vervuiling van gevels. Dit kan organische vervuiling zijn, zoals groene, witte of zwarte aanslag of klimop. Het kan ook gaan om graffiti of gevelverf. Al deze vervuiling kunnen wij middels de juiste technieken van de gevel verwijderen, waardoor uw woning of pand er weer als nieuw uitziet.

Er zijn 3 technieken: stoomcleanen, chemisch reinigen en stralen. Wat voor gevelreiniging het beste is hangt af van uw type gevel, en de aard van de vervuiling.

Impregneren

Na reiniging van de gevel is het verstandig om de gevel te impregneren (ook wel hydrofoberen). Hierdoor blijft uw gevel droger en schoner. We gebruiken ademend impregneermiddel: het vocht van binnen kan weg – terwijl het vocht van buiten afparelt.
U beschermt uw muur hiermee langdurig tegen vuilaanslag, doorslaand vocht en schimmelvorming.

Aanverwante disciplines

Naast gevelreiniging zijn wij gespecialiseerd in diverse andere aanverwante onderhoud- en afwerkingsdisciplines. Middels deze complementerende disciplines zijn wij als geen ander in staat uw woning, kantoor, vastgoed, zorginstelling of onderwijsinstelling op het door u gewenste niveau en uitstraling te brengen en te behouden.

Opdrachtgevers en werkgebied

Wolters BV werkt landelijk en tot onze opdrachtgevers behoren:

Gevelreiniging

Waarom Wolters BV

  • U als klant staat centraal
  • kwaliteit en vakmanschap
  • Meer dan 85 jaar ervaring
  • Multidisciplinair
  • Alles onder één dak
  • Landelijke dekking
Eigenaar / beheerder monumentaal vastgoed 1
Eigenaar / beheerder monumentaal vastgoed

Onze disciplines

Uw pand in optimale staat brengen doet u samen met Wolters