Wolters Vastgoedonderhoud heeft in samenwerking met Woonzorg Nederland en Tsavo de verduurzaming van 88 appartementen te Emmeloord succesvol opgeleverd. 

De woningen zijn voorzien van nieuwe HR++ beglazing, nieuwe ventilatieroosters, goede kierdichting en Co2 gestuurde mechanische ventilatie. Verder is het complex rondom gereinigd en van nieuw voegwerk voorzien. De daken zijn na-geïsoleerd en het dakvlak is gebruikt om 4 zonnepanelen per woning te plaatsen. Ook is er permanente dakbeveiliging aangebracht om het plaatje compleet en veilig te maken. 

De bewoners van de Diemenhof waren zeer behulpzaam tijdens de renovatieperiode en kijken met een tevreden gevoel terug op de uitgevoerde werkzaamheden. Als dank hiervoor hebben we ze, geheel #coronaproof, verwend met een uitgebreid lunchpakket tijdens de oplevering. 

Als aandenken heeft Monica Geels van Wolters Vastgoedonderhoud in gezelschap van de bewonersconsulent de Diemenhof Marieke Santema de bewoners een tuinbankje geschonken waar ze in de zon kunnen zitten op hun nieuw aangelegde terras. 

Al deze werkzaamheden zijn gerealiseerd samen met onze onderhoudspartners; 

Instain installatietechniek
Consolidated Nederland b.v.
Gevelbeheer Nederland
Takkenkamp Gevelonderhoud