Specialist in Resultaat Gericht Samenwerken (RGS)!

Vastgoedonderhoud voor woningcorporaties

Met Wolters BV alles onder één dak

Als woningcorporatie beschikt u veelal over verschillende woningen en appartementen. Het totale onderhoud van uw vastgoed is daarom een complex proces. Het binnen- en buitenonderhoud van uw gebouwen en woningbestand moet structureel en planmatig worden uitgevoerd. Binnen het vastgestelde budget en ook nog eens met minimale overlast voor uw bewoners. Dat vergt een planmatige aanpak, een efficiënt werkproces en optimale communicatie met alle betrokkenen.

Uw onderhoud optimaal geregeld

Wolters BV is al voor veel woningcorporaties een deskundige partner in het totale onderhoud. Van inspectie en voorbereiding tot uitvoering en oplevering; Wolters BV verzorgt alle aspecten van het totale project. Zo heeft u de zekerheid dat het onderhoud van gebouwen en woningen optimaal wordt uitgevoerd.Wij werken hierbij zowel projectmatig als planmatig middels Meerjaren Onderhoudsplannen (MJOP) of onze methodiek van Resultaat Gericht Samenwerken (RGS). Werken volgens Meerjaren Onderhoudsplannen en de RGS methodiek geeft u inzicht in het te plannen onderhoud en de te verwachten onderhoudskosten voor nu en in de toekomst. Hierbij rekening houdend met een goed afgewogen balans tussen thema’s zoals veiligheid, gezondheid, energieprestatie, gebruikskwaliteit, toekomstwaarde en kwaliteit van wonen. RGS kan u aanzienlijke besparingen opleveren tot wel 30%.

Glasheldere procedures en duidelijke communicatie

Wij hebben veel ervaring met het uitvoeren van groot onderhoud tegen een minimale belasting van de bewoners. Samen met u stellen onze specialisten een plan op voor het integrale beheer, waarbij de belangen van u als corporatie én uw bewoners in evenwicht blijven. Daarvoor zorgen heldere procedures en duidelijke communicatie.

Wolters digitale portal

De Wolters digitale portal is het platform waarin u als opdrachtgever, maar bijvoorbeeld ook de bewoners en gebruikers van uw vastgoed, de renovatie- en schilderwerkzaamheden die Wolters uitvoert in een overzichtelijke online omgeving kunnen volgen. Bij de uitvoering van omvangrijke projecten houden bewoners en gebruikers zo inzicht in procedures, planningen en mogelijke overlast. Dat draagt bij aan een duurzame relatie met uw bewoners.

VGO Gecertficeerd

De RGS methodiek van Wolters is gecertificeerd met het VGO-keurmerk. VGO-keur staat voor een duurzame samenwerkingsvorm in onderhoud en renovatie, die veelzijdig voordeel oplevert. Het is de vooruitstrevende stap van inspanningsgericht naar resultaatgericht samenwerken. Het keurmerk toont aan dat Wolters BV het Resultaatgericht samenwerken in al haar facetten beheerst en dit al vele malen in de praktijk heeft toegepast. Het biedt u als vastgoedeigenaar de zekerheid dat de onderhouds- en renovatiewerkzaamheden professioneel en op een juiste wijze worden uitgevoerd.

Opdrachtgevers en werkgebied

Wolters Vastgoedonderhoud werkt landelijk en tot onze opdrachtgevers behoren:

Waarom Wolters BV

  • Één aanspreekpunt voor al uw vastgoedonderhoud
  • Specialist in resultaat gericht samenwerken
  • Professionele meer jaren onderhoudsplannen
  • Minimale belasting voor bewoners/gebruikers
  • Digitale portal met planning en voortgang
  • VGO gecertificeerd
  • Landelijk dekking
Eigenaar / beheerder monumentaal vastgoed 1
Eigenaar / beheerder monumentaal vastgoed

Onze disciplines

Resultaat Gericht Samenwerken doet u samen met Wolters