De winterschilder

en bijkomend voordeel van de winterschilder is dat u aankomende zomer ongestoord van uw tuin of balkon kan genieten. De schilders zijn immers al geweest!

Meer informatie

Winterschilder korting!

De winterschilder zorgt voor een perfecte staat

Is uw woning, appartement of kantoor toe aan een schilderbeurt? Vraag dan in de periode van 1 november 2017 tot en met 31 maart 2018 naar ons winterschildertarief. De winter is namelijk de perfecte periode om uw huis, appartement of kantoor van binnen compleet in het nieuw te steken.

Een nieuwe frisse en moderne kleurtoepassing in uw woonkamer, hal, trappenhuis, slaapkamers of kantoor- en werkruimtes. De winterschilderkorting ontvangt u bij ons op zowel het binnenschilderwerk als op het afgeschermde buitenschilderwerk in het seizoen van 2017-2018. De winterschilderkorting bedraagt € 25,- per man per dag*.

Schilderen in de winter, genieten in de zomer

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en voorzieningen zijn wij vrijwel altijd in staat om ook het buitenschilderwerk van uw woning of appartement het gehele jaar door uit te voeren. Buiten gebeurt dat vaak door middel van steigerbouw, afschermingen en speciale 4-seizoens verven. Uiteraard kunt u ook dan volledig rekenen op onze kwaliteitsgaranties en deskundige begeleiding.

Een bijkomend voordeel van de winterschilder is dat u aankomende zomer ongestoord van uw tuin of balkon kan genieten. De schilders zijn immers al geweest!

6% BTW op schilderwerk

Bij Wolters BV bent u verzekerd van kwaliteit, goede vakkennis, ervaring en het gebruik van hoogwaardige producten. Naast de winterschilder korting voordeel profiteert u ook van het sterk verlaagde BTW-tarief op schilderwerk. Heeft u een woning die ouder is dan 2 jaar, dan betaalt u voor binnen- én buitenwerk geen 21%, maar slechts 6% BTW. 

Kortom, heeft u de komende winterperiode schilderplannen? Neem dan gerust contact met ons op voor een kennismaking. Geheel vrijblijvend kunnen wij u adviseren over kleur, de nieuwste materiaaltoepassingen en verwerkingsmethodes.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen!

Naast het binnen- en buitenschilderwerk zijn wij gespecialiseerd in diverse aanverwante onderhoud- en afwerkingsdisciplines. Middels deze complementerende disciplines zijn wij als geen ander in staat uw woning op het door u gewenste niveau en uitstraling te brengen en te behouden.

Wij nodigen u van harte uit om in onze showroom onze uitgebreide collectie tapijt, pvc, marmoleum, laminaat, behang, gordijnstoffen  en raamdecoratie te komen bekijken. Onze adviseurs voorzien u hierbij graag van een professioneel kleur- en materiaaladvies voor zowel binnen als buiten. In overleg met onze calculatie- en planningsafdeling zorgen wij voor een offerte en planning afgestemd op uw eisen en wensen. Tip kijk ook eens naar onze online kleurmodule!