...

Wolters BV behaalt VGO-keur Totaal

Het multidisciplinaire onderhoud- en renovatiebedrijf Wolters BV uit Deventer heeft het VGO keurmerk weer verlengd én ook nog eens uitgebreid met alle vier de mogelijke disciplines. Wolters BV beschikt nu over het VGO – Totaal keurmerk met de disciplines: gevels, daken, interieur en installaties. Met een bijzonder hoge score op zowel kennis als organisatie op alle 4 de disciplines mag Wolters BV zich ” Vastgoedadviseur VGO-Totaal” noemen. Het is mooie een prestatie aangezien er slechts een klein aantal bedrijven in Nederland is dat dit predicaat mag voeren, de toetsing is uitgevoerd door de gerenommeerde certificeringsorganisatie KIWA Nederland.

Het VGO-keur staat voor een duurzame samenwerkingsvorm in onderhoud en renovatie, die veelzijdig voordeel oplevert. Het is de vooruitstrevende stap van inspanningsgericht naar resultaatgericht samenwerken. Het keurmerk toont aan dat Wolters BV het Resultaatgericht samenwerken in al haar facetten beheerst en dit al vele malen in de praktijk heeft toegepast. Het biedt vastgoedeigenaren en vastgoedbeheerders de zekerheid dat de onderhouds- en renovatiewerkzaamheden professioneel en op een juiste wijze worden uitgevoerd.

Werken volgens Meerjaren onderhoudsplannen en de methodiek van resultaatgericht samenwerken RGS geeft u inzicht in het te plannen onderhoud en de te verwachten onderhoudskosten voor nu en in de toekomst. Hierbij rekening houdend met een goed afgewogen balans tussen thema’s als: veiligheid, gezondheid, energieprestatie, gebruikskwaliteit, toekomstwaarde en kwaliteit van wonen. ResultaatGericht Samenwerken met een partij als Wolters BV kan u aanzienlijke besparingen opleveren tot wel 20%

Voor meer informatie over VGO en RGS
https://www.woltersbv.nl/disciplines/resultaatgericht-samenwerken-rgs/