...

Resultaatgericht Samenwerken doe je met Wolters

Resultaatgericht samenwerken (RGS) is een nieuwe methodiek in het totaalonderhoud
van vastgoed die beheerders grote voordelen biedt. Bijvoorbeeld grip op directe én
indirecte kosten van onderhoud en renovatie, een transparant proces en een hoge
klanttevredenheid. Kostenbeheersing, onderhoudskwaliteit en waardevastheid op
korte, maar vooral op lángere termijn, zijn bij RGS optimaal gewaarborgd. Daarom
kiezen steeds meer woningcorporaties en vastgoedbeheerders voor de methodiek van
resultaatgericht samenwerken. (RGS)

Verantwoordelijk voor kwalitatief hoogstaand onderhoud

Op basis van met u afgesproken prestatie-eisen neemt Wolters RGS de verantwoordelijkheid om uw vastgoed op een vooraf afgesproken en stabiel kwaliteitsniveau te brengen en te  behouden. Nu en in de toekomst. Hierbij rekening houdend met een goed afgewogen balans tussen thema’s zoals veiligheid, gezondheid, energieprestatie, gebruikskwaliteit, toekomstwaarde en kwaliteit van wonen.

Wat resultaatgericht samenwerken met Wolters RGS in de praktijk voor u betekent? De afgesproken prestaties worden gegarandeerd. Grip op de kosten. Hoge efficiency. Minder risico’s. Kortom: méér en betere resultaten met lagere integrale beheerkosten!

VGO- Keurmerk

De RGS methodiek van Wolters is gecertificeerd met het VGO-keurmerk. VGO-keur staat voor een duurzame samenwerkingsvorm in onderhoud en renovatie, die veelzijdig voordeel oplevert. Het is de vooruitstrevende stap van inspanningsgericht naar resultaatgericht samenwerken. Het keurmerk toont aan dat Wolters BV het Resultaatgericht samenwerken in al haar facetten beheerst en dit al vele malen in de praktijk heeft toegepast. Het biedt u als vastgoedeigenaar de zekerheid dat de onderhouds- en renovatiewerkzaamheden professioneel en op een juiste wijze worden uitgevoerd.

Digitale Portal

Middels onze digitale portal is alle informatie betreffende het project 24/7 beschikbaar voor opdrachtgever, bewoners, onderaannemers en ketenpartners beschikbaar. De Wolters digitale portal is het platform waarin u als opdrachtgever, maar bijvoorbeeld ook de bewoners en gebruikers van uw vastgoed, de renovatie- en schilderwerkzaamheden die Wolters uitvoert in een overzichtelijke online omgeving kunt volgen. Bij de uitvoering van omvangrijke projecten houden bewoners en gebruikers zo inzicht in procedures, planningen en mogelijke overlast

Waarom Wolters BV?

Specialist in RGS
VGO- gecertificeerd
Transparante communicatie
Innovatief en vooruitstrevend
Digitale communicatie portal
Oog voor huurders en gebruikers