...

Wolters genomineerd voor de Schildersvakprijs 2016!

Schildersbedrijf Wolters BV maakt met de restauratie aan Paleis het Loo kans op de nationale Schildersvakprijs 2016. Naast Wolters BV zijn er nog acht andere kanshebbers in de race voor de vakjuryprijs en de publieksprijs. Op 1 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

Hier zijn wij natuurlijk  enorm trots op! We zijn voor deze nominatie in aanmerking gekomen door onze bijdrage aan het omvangrijke project ‘Paleis het Loo’. Ruim vijf jaar hebben onze vakmensen gewerkt aan het complete onderhoud van het Paleis. Al die tijd zijn de deuren open gebleven en waren bezoekers meer dan welkom. Dat vergt flexibiliteit en een professionele houding. De nominatie geeft al aan dat we hier in geslaagd zijn. De Schildersvakprijs 2016 winnen zou een absolute bekroning op ons werk zijn.

Om de publieksprijs te winnen hebben wij uw stem nodig. Klik hier en stem! Uw stem wordt door ons allen zeer gewaardeerd!

Projectomschrijving

Paleis Het Loo is een voormalig koninklijk paleis en thans nationaal museum. In een vijf jaar durend project is er fasegewijs onderhoud uitgevoerd aan alle gevels. Tijdens dit omvangrijke zijn de volgende werkzaamheden uitgevoerd: dekkend schilderwerk hout, dekkend schilderwerk metaal, verguldwerk, muurverfwerk, beglazing en houtrotherstel. Diverse gevels zijn totaal voorzien van een nieuw verfsysteem. Enkele cijfers: totaal 11.250 m2 steigerwerk, circa 22 km schilderwerk aan ramen en kozijnen, 4.000 ruitjes vervangen, circa 6.800 m stopverfwerk, 750 boekjes bladgoud en 40.000 manuren.

 

paleis-het-looWolters SchildersVAKprijs 2016127227