In opdracht van NV Bergkwartier voeren onze vaklieden onderhoudswerkzaamheden uit aan monumentale panden in het Bergkwartier van de Deventer binnenstad  

Wolters Vastgoedonderhoud draagt bij aan het herstel van het Bergkwartier. In opdracht van NV Bergkwartier worden verschillende onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Een grote klus voor onze vaklieden! 
Al het monumentale schilderwerk aan de buitenzijde wordt gedaan, inclusief het schilderen van de huisnummers op de kozijnen. Ook binnen in de prachtige monumentale panden zijn we aan het werk. We voeren bijvoorbeeld schilderwerkzaamheden uit als het glas is vervangen of houtrotherstel is uitgevoerd.
Daarnaast herstellen onze vaklieden waar nodig het glas in lood. Een mooi project om aan te werken!  

Het Bergkwartier is al eeuwen oud. De panden in het Bergkwartier waren oorspronkelijk pakhuizen en zijn tegenwoordig waardevolle kenmerken van Deventer. Een wandeling door het Bergkwartier is een wandeling door geschiedenis, die letterlijk aan te raken is. Om de eeuwenoude kenmerken te behouden is het van belang de panden te restaureren zodat zij in goede staat blijven.  

NV Bergkwartier zorgt ervoor dat deze panden in al hun oorspronkelijke luister worden hersteld om daarmee een belangrijk deel van de Deventer historie te bewaren. De organisatie voert restauraties uit en beheert vervolgens de verhuur van de panden als woon- en werkruimte.  

Meer weten over onze samenwerking met NV Bergkwartier? Klik hier.

#NVBergkwartier #WoltersVastgoedonderhoud #Restauratie #Monumentaal #PHB