Deventer Op Stelten gaat door! ‘Binnen de Perken’ wordt een ongekende festivaleditie. Wij dragen bij aan deze bijzondere editie en zijn voorstellingssponsor van Circus Ronaldo. De voorstelling is te zien vanaf dinsdag 6 t/m zondag 11 juli. 

Het programma wordt gespreid over 10 dagen, met 1-op-1 voorstellingen, theatrale wandelingen, installatievoorstellingen en voorstellingen voor maximaal 30 personen. En dat alles op onontdekte plekjes in de stad en plekken die je normaal niet als podium beschouwt. Hoogstaand theater met de verborgen Deventer binnenstad als decor, in een intieme setting en niet met de grote bezoekersaantallen die we gewend zijn. Anders dit jaar is ook dat er gereserveerd moet worden voor voorstellingen. 

Een programma vol intieme voorstellingen, acrobatiek en circustheater, urban dance en moderne dans, poëzie en muziektheater, humoristisch en clownesk buitentheater, jong talent en meer. Er staan daarnaast veel Nederlandse theatergezelschappen op het programma, er worden 11 Nederlandse premières gespeeld en er is één wereldpremière!  

Dit jaar sponsort Wolters Vastgoedonderhoud de voorstelling ‘Applaus’ van Circus Ronaldo. Het verhaal van een circus zonder publiek, de eenzaamheid van een artiest waar niemand naar kijkt, een clown zonder lach en een dichtgetimmerde ingang. Als publiek neem je geen plaats op de tribune van de circustent maar ga je van wagen naar wagen, van personage naar personage. Met je eigen ‘bubbel’ stap je door het circus in het Worpplantsoen. Een voorstelling zonder applaus, maar vol intens verlangen. De voorstelling is te zien vanaf dinsdag 6 t/m zondag 11 juli. 

Voor meer informatie over Deventer Op Stelten ‘Binnen de Perken’ zie www.deventeropstelten.nl.

Wolters Vastgoedonderhoud is sponsor van Circus Ronaldo bij Deventer op Stelten