Op 14 september was de officiële Kick-off van de Wolters Online Werkplek. Onder begeleiding van Indito vindt de implementatie plaats. Deze week zijn de eerste gebruikerstrainingen gestart. 

 

Vernieuwende organisatie  

Een online werkomgeving sluit precies aan bij dat wat we bij Wolters Vastgoedonderhoud belangrijk vinden: innovatie! De Wolters Online Werkplek wordt geleverd op basis van moderne technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat we altijd en overal op gebruiksvriendelijke wijze snel en makkelijk bij onze werkomgeving kunnen. 

 

Veilig en gemakkelijk bereikbaar 

Documenten en programma’s zijn gemakkelijk bereikbaar en de informatie is nog beter beveiligd. Dankzij een overzichtelijk dashboard zijn de snelkoppelingen direct voorhanden. Iedereen kan het dashboard naar eigen wens inrichten en de programma’s en informatie is overal en altijd bereikbaar: vanuit de moderne flexplekken op ons kantoor of vanuit huis.

 

Voorbereidingen en implementatie  

De verschillende stappen in het implementatieproces zijn zorgvuldig voorbereid. Voor de zomer is de hardware, computers en beeldschermen, vernieuwd. Een belangrijke stap in het proces. 

Op 14 september om 07.30 uur werd officieel de Wolters Online Werkplek via teams gelanceerd! Vervolgens zijn alle ruim 35 kantoormedewerkers onder begeleiding van Indito direct aan de slag gegaan met gebruikerstrainingen. Voor alle collega’s is een training op maat beschikbaar. Na de eerste gebruikerstrainingen zorgen we ervoor dat de kennis wordt uitgebreid met diverse terugkomdagen, vragenuren, en periodieke kennisoverdracht. Zo maken we ons stapsgewijs de eigenschappen van de online werkplek eigen en kunnen we steeds efficiënter werken.

 

Wolters Academie   

Wolters Vastgoedonderhoud is een echt familiebedrijf dat al sinds jaar en dag leerlingen opleidt op tot vaklieden. Met de Wolters Academie investeren wij niet alleen in de jeugd en zij-instromers, maar ook in bestaand personeel. Onder andere in de vorm van onderlinge kennisdeling zoals bij speciale ontbijtsessies.
Naast het opleiden van leerlingen tot vaklieden bieden wij in de Wolters Academie al onze medewerkers door de gehele organisatie de mogelijkheid om zich door te ontwikkelen en door te groeien en zo hun ambities na te streven.