Wolters gaat samenwerken met 365 Capital.

Om de ambities van Wolters Vastgoedonderhoud en de alsmaar groeiende vraag vanuit de markt en haar klanten ook aankomende jaren goed te kunnen bedienen, heeft Wolters ervoor gekozen om een samenwerking met 365 Capital aan te gaan. Met deze samenwerking beogen de partijen de slagkracht van de organisatie te vergroten en zodoende in te kunnen spelen op het groeiende klantenbestand en het verduurzamingsvraagstuk waar veel van Wolters haar klanten momenteel mee te maken hebben. Inmiddels bestaat de Wolters Groep uit Wolters Vastgoedonderhoud, de Glas Groep, de Kit Groep , Ovink & Wolters Restauratie-Decoratie, Wolters Kleur & Styling en Koek & Reinders schilderwerken B.V. 

De samenwerking maakt het niet alleen mogelijk de gezamenlijke groeiambitie te realiseren maar zal tevens resulteren in additionele werkgelegenheid, innovatie, procesoptimalisatie en meer efficiëntie.

Wolters is een toonaangevend vastgoedonderhoudsbedrijf gespecialiseerd in het onderhouden, renoveren, verduurzamen en restaureren van vastgoed. Wolters werkt landelijk met meer dan 180 vaste enthousiaste medewerkers en tot haar opdrachtgevers behoren onder andere woningcorporaties, aannemers, overheid en gemeenten, vastgoedbeheerders en verenigingen van eigenaren. Wolters is opgericht in 1934 en wordt sinds 2001 aangestuurd door de derde generatie, Hans en Gert-Jan Wolters. In de afgelopen 88 jaar is Wolters uitgegroeid van een eenmansschildersbedrijf tot een multifunctioneel vastgoedonderhoudsbedrijf met verschillende specialisaties en een grote groep van hoogwaardige en terugkerende klanten.