🎉🎉 Onze leermeester Peter Geerts is genomineerd voor de verkiezing van Beste Leermeester én ons bedrijf is genomineerd voor Beste Leerbedrijf 2022! Daar zijn we supertrots op!
In september bezoekt de jury de genomineerde bedrijven en leermeesters. De winnaars worden begin november tijdens het event Masters of Maintenance bekend gemaakt.

👏 Felicitaties aan alle genomineerden!

Drie leerbedrijven en vier leermeesters in de schilders- en onderhoudsbedrijfstak zijn door de jury genomineerd. Ook Manders Totaal en Hoobroeckx Schilderwerken zijn door Koninklike OnderhoudNL genomineerd voor Beste Leerbedrijf.
Genomineerden verkiezing Beste Leerbedrijf – Leermeester 2022 bekend (onderhoudnl.nl)

Collega Peters Geerts is samen met Orlando Minguel (Helder Vastgoed Schilderwerken.nl, Nicolai van Wageningen (Dijkwaard Glas & Schilderwerken) en Ronny Peters van Talen Vastgoedonderhoud genomineerd voor Beste Leermeester.

Landelijke verkiezing

De winnaars mogen zich niet alleen één jaar lang het Beste Leerbedrijf of de Beste Leermeester van OnderhoudNL noemen, maar dingen ook nog eens mee naar de landelijke titel van Beste Leerbedrijf of Beste Leermeester van Nederland bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Kwaliteit hoog houden

Elk jaar organiseert Koninklijke OnderhoudNL de verkiezing ‘Beste leerbedrijf en Beste leermeester’. Met deze verkiezing bedanken zij de bedrijven en medewerkers voor hun inzet om jongeren op te leiden en te begeleiden.
Koninklijke OnderhoudNL probeert zo de kwaliteit van het opleiden op hoog niveau te houden. De verkiezing staat open voor alle actief opleidende en erkende leerbedrijven in onze sectoren.

Wij zijn trots! | Nominatie Beste leermeester én Beste leerbedrijf 2022