Wij maken gebruik van drones om het vastgoed van opdrachtgevers in beeld te brengen en te inspecteren. Met hoge kwaliteit inspectie fotografie en 3D data wordt een fotorealistisch 3D model gegenereerd; een zogenaamde digitale kopie van de werkelijkheid.

Aan de hand van het fotorealistische 3D model worden hoeveelheden en condities van de verschillende gebouwelementen vastgesteld. Met de warmtebeeld camera’s is goed zichtbaar waar de energie lekken zich bevinden. Aan de hand van deze informatie worden de meerjaren onderhoudsplannen, onderhoudsbegrotingen en verduurzamingsplannen opgesteld.

Inspecteren van vastgoed
Het inspecteren van vastgoed met de drone is een nauwkeurige en slimme manier om bebouwing in beeld te brengen. Waardevol voor bijvoorbeeld woningcorporaties, het uitvoeren van een meerjarig onderhoudsplan (MJOP) en de NEN2767 conditiemeting van vastgoed. Het voordeel van het inzetten van de drone is dat we ook gemakkelijk moeilijk bereikbare delen van de bovenkant van het vastgoed kunnen bereiken. Daken, goten en (hoge) gevels zijn zo snel inzichtelijk.

Al uw vastgoed in beeld
De opnames worden met speciale software vertaald naar gedetailleerde 3D-modellen. De 3D-modellen zijn een zeer nauwkeurige afspiegeling van het complete gebouw en geven inzicht geven in de aanwezige elementen/hoeveelheden en de huidige onderhoudsstaat. Dit is nuttig voor bijvoorbeeld het beheer van het pand en wanneer er renovatie of onderhoud plaats gaat vinden.

Alles in één viewer
In een paar seconden van een gebrek in een hoog detail foto naar een overzicht van het vastgoed op woonplaatsniveau. Met het softwarepakket Twinspect is dat mogelijk. Net zoals het geo-gerefereerd vastleggen van gebreken en elementen voor de inspectie.
Visuele intelligentie voor vastgoed
Afbeelding: Twinspect

Wij zorgen voor uw Vastgoed
Heeft u ook interesse in een gedetailleerd inzicht in de onderhoudsstaat van uw vastgoed? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.
Remco van Bussel vertelt u graag meer over de mogelijkheden!
Tel: 0570-651369
Visuele intelligentie voor vastgoed 1