In opdracht van Woonzorg zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden aan complex De Matenhof in Apeldoorn. Veel disciplines komen samen bij de werkzaamheden aan dit complex. Een uitdaging die wij niet uit de weg gaan.

Van de gevelbekleding wordt het asbest gesaneerd en worden er nieuwe leien aangebracht. De dakbedekking van het complex wordt vervangen. Dit is inclusief het demonteren en het opnieuw monteren van antennes en luchtbehandelingskasten. Tijdens het vervangen van de dakbedekking worden de luchtbehandelingskasten opgehoogd zodat de dakbedekking onderdoor gelegd kan worden.

Daarnaast zijn we bezig met het herstellen van voegwerk, worden alle houten onderdelen van de drie aangrenzende complexen voorzien van een nieuwe frisse verflaag en worden alle kunststof kozijnen volledig gereinigd.

Na de bouwvak zullen we verder gaan met het saneren en vervangen van leien en wordt de dakbedekking van het hoofdgebouw vervangen. Eén van de complexen is bijna klaar en wordt binnenkort naar volle tevredenheid opgeleverd.