De nieuwe samenwerking van Nijhuis Wolters met Wooncorporatie De Goede Woning is een feit. Vol vertrouwen gaan we het vastgoedproces voor planmatig onderhoud en energetische projecten samen verder professionaliseren.

Donderdag 17 maart vond de eerste live kick-off bijeenkomst plaats met de nieuwe partners van De Goede Woning. Namens Wolters Vastgoedonderhoud waren Remco van Bussel en Gert-Jan Wassink aanwezig.  werd vertegenwoordigd door William Vlug en Corstiaan Vos.

Tijdens deze inspirerende ochtend in sportcomplex Omnisport te Apeldoorn, heeft de Goede Woning op interactieve wijze belangrijke input bij de nieuwe samenwerkingspartners: Hemink Groep B.V., Talen Vastgoedonderhoud, Nijhuis Bouw B.V. en Wolters Vastgoedonderhoud

Er was voornamelijk aandacht voor het belichten van de ‘zachte’ kant van de samenwerking en het proces. Het was een zeer geslaagde sessie dankzij de organisatie en begeleiding van Raymond de Groot en Nicolette ten Broeke van SmartR en Marloes Vinken van Wooncorporatie De Goede Woning.
Wij kijken uit naar een mooie samenwerking!

Samenwerking van Nijhuis Wolters met Wooncorporatie De Goede Woning