Kwaliteitsborging door keurmerken en certificaten!

Wolters BV heeft het VGO-keurmerk voor resultaatgericht onderhoud

Wolters BV is een professioneel en erkend bedrijf. Zo mogen wij het Onderhoud NL Garantie keurmerk voeren en hebben we het VGO-keurmerk. Keurmerken als het VGO-keurmerk geven u de garantie dat Wolters BV kwaliteit levert.

VGO Keur totaal voor Wolters BV

VGO-keurmerk

Resultaatgericht samenwerken is een vrij nieuwe manier van samenwerking op het gebied van vastgoedonderhoud die getoetst wordt middels het VGO-keurmerk. Het verschil met traditioneel aanbesteden is dat opdrachtgevers bij Resultaatgericht vastgoedonderhoud streven naar continuïteit in de werkrelatie en naar het wegnemen van risico’s. De opdrachtnemer stelt op basis van het door de opdrachtgever gewenste kwaliteitsniveau (de prestatie-eisen) scenario’s op. Bepaalde taken en verantwoordelijkheden worden verlegd naar het onderhoudsbedrijf. Het VGO-keurmerk garandeert dat Wolters BV het Resultaatgericht samenwerken in alle facetten beheerst. Ook toont het VGO-keurmerk aan dat wij ruime ervaring en in de praktijk hebben op het gebied van resultaatgericht vastgoedonderhoud. Onze VGO toetsingscore, uitgevoerd door  KIWA, bedraagt op een schaal van 1 tot 10 een score van 9,4 op organisatie en een score van 9,2 op kennis.

Logo Onderhoud NL

Onderhoud NL Garantie keurmerk

Naast het VGO-keurmerk bezitten we ook het Onderhoud NL Garantie keurmerk (voorheen AF-Erkend). Dit keurmerk garandeert dat onze onderhoudsspecialisten werken volgens de garanties en leveringsvoorwaarden zoals overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Met permanent klanttevredenheidsonderzoek en periodieke technische inspecties wordt de kwaliteit constant gecontroleerd!

BSI logo

ISO 9001

Deze norm geeft de eisen weer voor een kwaliteitsmanagementsysteem die door een organisatie gebruikt kunnen worden om klanttevredenheid te verhogen. Het ISO 9001-keurmerk geeft aan dat de organisatie voldoet aan eisen van klanten, wet- en regelgeving en de eigen eisen van de organisatie.

Logo VCA

VCA-keurmerk

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het keurmerk is bedoeld om veiliger te werken om zo ongelukken te voorkomen en risico’s tot een minimum te beperken.

Wolters BV Erkend Leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf leiden wij leerlingen op voor het schildersvak. Een leerling staat onder toezicht van een leermeester. De leermeester is voor de leerling het vaste aanspreekpunt. Hij plant en organiseert de opleiding binnen het bedrijf, instrueert vakvaardigheden, zorgt voor een goede en veilige leerplek en begeleidt en beoordeelt de leerling. Het keurmerk wordt uitgegeven door Savantis. Savantis heeft de wettelijke taak om leerbedrijven te erkennen en de kwaliteit te bevorderen en te toetsen.

SRSN/ERM-erkenning wordt maatstaf voor BRIM-subsidie

Erkend restauratieschilder

De overheid stimuleert dat restauratiewerk aan monumenten wordt uitgevoerd door vakkundige partijen. Verschillende restauratiedisciplines van uitvoerende bedrijven hebben dan ook hun kwaliteitsnormen vastgelegd. De ERM beheert deze regelingen. Dit houdt onder meer in dat de ERM toeziet op de onderlinge samenhang en inhoud van de regelingen en de uitvoering ervan door certificerende instellingen.

NEN-2767

Offerte of informatie aanvragen?

Geef uw contact voorkeur aan
E-mailTelefoonPersoonlijk bezoek

Naam

E-mail

Telefoon

Straat

Postcode

Woonplaats

Uw bericht

Onze disciplines

Resultaat Gericht Samenwerken doet u samen met Wolters