In opdracht van KleurrijkWonen voert Nijhuis Wolters schilderwerkzaamheden uit aan de Martin Luther King in Culemborg.

Na grondige reiniging van het beton van de gevel en van het houtwerk, zijn onze vaklieden gestart met schilderwerkzaamheden aan het appartementencomplex. Voor de zomer verwachten we de werkzaamheden aan het complex Martin Luther King af te ronden. Ook de onderhoudswerkzaamheden aan het nabijgelegen appartementencomplex Gandhi in Culemborg zijn inmiddels gestart.

Nijhuis Bouw en Wolters Vastgoedonderhoud werken samen als RGS-partner aan het onderhoud aan woningen van Kleurrijk Wonen. Beide bedrijven zijn echte familiebedrijven. Bij alle vaklieden staat kwaliteit, respect en vertrouwen voorop.

Onderhoudswerkzaamheden KleurrijkWonen Culemborg

Planmatig onderhoud
Als RGS-onderhoudspartner is Nijhuis Wolters verantwoordelijk voor het planmatig onderhoud van een groot aantal woningen van KleurrijkWonen. Bij planmatig onderhoud gaat het vooral om werkzaamheden aan de buitenzijde van de woning.

Bijvoorbeeld:

  • Bij alle woningen wordt gecontroleerd of de draaiende delen (ramen en deuren) goed functioneren.
  • Hang- en sluitwerk wordt nagekeken.
  • Kunststof en andere gevelbekleding worden schoongemaakt.
  • Houten onderdelen worden geschilderd.
  • Ook het isoleren van de woningen (ofwel verduurzamen) kan een onderdeel zijn van het planmatig onderhoud.

Communicatie met bewoners
Bewoners worden vooraf door Nijhuis Wolters geïnformeerd over de werkzaamheden aan hun woning. Zij krijgen informatie over de planning, welke werkzaamheden worden uitgevoerd en of voorbereiding door bewoners nodig is. Tijdens de uitvoering is onze bewonersconsulente bereikbaar voor vragen. Maar ook de projectleiders en vaklieden staan de bewoners graag te woord tijdens de uitvoering van het planmatig onderhoud!

Samenwerken in RGS
Met deze RGS samenwerking zorgen wij samen met KleurrijkWonen voor een continue kwaliteitsborging van de woningen tegen zo efficiënt mogelijke onderhoudskosten. We bundelen kennis en brengen deze direct in de praktijk bij het uitvoeren  van de werkzaamheden.

Hiermee realiseren wij gewenste doelstellingen en zorgen wij voor voorspelbaarheid in onderhoudswerkzaamheden en impact voor de bewoners. Dit resulteert in tevreden bewoners en daarmee een tevreden opdrachtgever.

  Onderhoudswerkzaamheden KleurrijkWonen Culemborg 1  Onderhoudswerkzaamheden KleurrijkWonen Culemborg 2