Onze collega Anne Will bereidt zich voor op de Meidendag Techniek op De Marke in Deventer.
🎨 Tijdens de workshops van Wolters maken ze kennis met het schildervak en gaan ze zelf aan de slag!
Anne Will maakt schetsen die de leerlingen zelf gaan schilderen.
Martin Rondeel is instructeur van de Schildersvakopleiding Zutphen en vertelt tijdens deze dag meer over de opleiding. 

Automatische concepten 8

De Meidendag Techniek wordt georganiseerd door De Marke, Het Stormink (Etty Hillesum Lyceum) en het Zone college. Deelnemende bedrijven geven workshops. Maar liefst 150 meiden gaan op 16 februari het vak techniek ervaren. De insteek van deze dag is dat de leerlingen het vak techniek zelf voelen, horen en vooral ervaren.  

Schildersvakopleiding

Wolters Vastgoedonderhoud werkt nauw samen met de Schildersvakopleiding in Zutphen. Wij hebben continu vijf tot zes leerlingen in dienst die bij ons het vak leren. Als je interesse hebt nodigen wij jou hierbij graag uit om eens een kijkje te komen nemen, je mag bij ons zelfs een aantal dagen meelopen om te ervaren wat het schildersvak precies inhoudt.

Start nu de Schildersvakopleiding van OnderhoudNL Opleidingen! Naast een goede opleiding als schilder ben je daarna zeker van een geweldige baan. En kun je direct geld verdienen. Al tijdens je opleiding werk je mee aan prachtige onderhoudsprojecten. Bijvoorbeeld woningen en bedrijfsgebouwen, maar dat kan ook zomaar het Binnenhof of de Euromast zijn. In vastgoedonderhoud doe je werk dat ertoe doet!

Open dagen 2022
Geef je op voor een open dag. Er zit altijd een schildersopleiding bij je in de buurt.
Schildersvakopleiding Zutphen –  Open dag -> In Zutphen is het altijd Open dag! Loop gewoon naar binnen bij Schildersvakopleiding Zutphen.

Een dagje meelopen bij Wolters? Dat kan!
Kijk op onze website Werken bij Wolters en meld je aan.