Wij hebben het Deventer stadhuis, het nieuwe en het oude deel, geïnspecteerd en ingewonnen met Monuscan. Wij zijn voor de periode tussen 2015 t/m 2029 verantwoordelijk voor al het buitenschilderwerk voor het monumentale stadhuis en de gehele nieuwbouw van de Gemeente Deventer.

Inwinnen betrouwbare data

Wij gebruiken onder andere drones om beeldopnames te maken. Met de ingewonnen data maken we een digitaal 3D-model van de werkelijkheid en kunnen we nauwkeurig de onderhoudskwaliteit van het schilderwerk beoordelen.

Vanuit het 3D model kunnen we nauwkeurig bepalen welke werkzaamheden we per gevel en onderdeel gaan uitvoeren. Hiermee kunnen we het gebouw voor 99% visueel beoordelen. Door de kwaliteit van het schilderwerk op niveau te houden zorgen we voor een tevreden opdrachtgever.

In korte tijd hadden we resultaat door op deze wijze de data in te winnen. Bovendien hebben alle betrokken partijen toegang tot de beelden en de data.

Wij zetten onze kennis en ervaring op het gebied van innovatief vastgoedonderhoud graag in om te helpen met duurzame en toekomstbestendige oplossingen voor vastgoed.  Meer weten? Neem dan contact met ons op!