Samen met de bewoners van woonzorgcomplex De Oude Enk in Apeldoorn hebben we de zomer ingeluid met ijs! Als dank voor hun medewerking tijdens de ingrijpende werkzaamheden hebben wij ze verrast met ijs uit de ijsbus van IJssalon Van Swoll.

De afgelopen maanden is door Team Wolters hard gewerkt aan de uitvoering van het programma Duurzaam Wonen van dit complex met 200 huurwoningen. Wij verduurzamen alle woningen in opdracht van Woonzorg Nederland. We zijn nog niet klaar, maar de eerste 60 woningen zijn al opgeleverd.

We hebben kunststof kozijnen met isolerend (HR++) glas geplaatst, we hebben de bestaande mechanische ventilatie vervangen door energiezuinige mechanische ventilatie. Ook de spouwmuren en de plafonds van de garage zijn geïsoleerd. Een deel van de balkons heeft nieuwe hekken en verschillende buitengevels zijn voorzien van een nieuwe keimlaag.

Eind augustus gaan we verder. Dan pakken we de werkzaamheden buiten verder op. Zoals het vervangen van balkonhekken en de overige gevels voorzien van een frisse, nieuwe keimlaag.

Hierover later meer!

Voor nu wensen we iedereen een fijne zomer