Wat een geweldig begin van 2022: een hele mooie bewonerstevredenheid!
Een waardering met een 8 voor de uitvoering en maar liefst een 8,3 voor klachtafhandeling. Deze prachtige cijfers kregen wij van de bewoners van het complex Aerenheem.

Voor Woonzorg Nederland hebben wij de 100 appartementen van dit complex in Arnhem verduurzaamd.
De bewoners van de Aerenheem waren erg behulpzaam tijdens de werkzaamheden en ze zijn blij met de verduurzaming!
Wij kijken met ons team van Woonzorg Monica, Robert, Kevin met een tevreden gevoel terug op de uitgevoerde werkzaamheden. Ter afsluiting van het project en als dank voor de fijne medewerking hebben wij de bewoners verwend met een mooi kerstpakket vol lokale producten , samengesteld door de Deventer Koekwinkel.
Hoge bewonerstevredenheid duurzaam wonen Aerenheem

De woningen van het complex zijn voorzien van nieuwe HR++ beglazing, nieuwe ventilatieroosters, goede kierdichting en Co2 gestuurde mechanische ventilatie. Per woning hebben we 3 zonnepanelen geplaatst.
Verder is de beglazing in de houten gevelkozijnen, ramen en deuren van de algemene ruimten vervangen. De kierdichting rondom de kozijnen is voorzien van een nieuwe kitnaad. Het voegwerk van de buitengevels werd waar nodig hersteld. Het dak is na-geïsoleerd en voorzien van nieuwe dakbedekking. Tot slot hebben onze vaklieden alle houten onderdelen van nieuw schilderwerk voorzien.
In april gaan we nog even terug naar Aerenheem om de spouwmuurisolatie aan te brengen. Dan verstoren we de vleermuizen niet meer tijdens de werkzaamheden.

In 2022 gaan wij verder met RGS projecten en verduurzaming voor Woonzorg. We zijn al van start gegaan met werkzaamheden aan wooncomplex De Bremhorst in Bilthoven en aan appartementencomplex Het Trommelslag in Doetinchem .

Hoge bewonerstevredenheid duurzaam wonen Aerenheem 1