Op 3 november is de 10e editie van het Nationaal Monumenten Congres! Als specialist in monumentaal vastgoedonderhoud zijn wij trotse partner van het congres dat dit jaar plaatsvindt in Fort Voordorp in Groenekan. De kans om alle collega’s uit de erfgoedsector weer te ontmoeten!

Tijdens het congres wordt ook bekendgemaakt wie de winnaar is van de #Monumententalentprijs. Wordt onze collega Alexa Sies-Wilders Monumententalent van 2022?

10e editie Nationaal Monumentencongres 3 november 2022

Het thema dit jaar is Veerkrachtig erfgoed risico- en crisismanagement. We staan stil bij de vraag hoe we ons Nederlands erfgoed nog beter kunnen beschermen in crisissituaties. Wat heeft de sector nodig om de monumenten veerkrachtig te maken tegen externe invloeden zoals extreme wateroverlast of droogte, brand of diefstal? Diverse experts en professionals uit de erfgoedsector geven antwoord en delen hun kennis en ervaring. Als bezoeker aan dit congres kun je interactief je visie op deze vraagstukken delen en gezamenlijk ideeën bedenken om ons erfgoed nog beter te beschermen.

Onder leiding van dagvoorzitter Reinier van den Berg met onder meer key note speakers Floris Alkemade en Alex van den Doel en inspirerende deelsessies en excursies op en rond Fort Voordorp.

Bekijk het programma en koop tickets via www.monumentencongres.nl