Op 2 november was de prijsuitreiking van het Beste Leerbedrijf 2022 en de Beste Leermeester 2022 door Koninklijke OnderhoudNL.
Team Wolters is uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf van het jaar 2022! Daar zijn we enorm trots op!

🥳 We zijn ook supertrots op collega Peter Geerts: hij was genomineerd voor Beste Leermeester 2022! Een groot compliment!
Samen met Peter, onze Leermeesters en alle andere collega’s blijven we ons verder ontwikkelen. Door elkaar het vak te leren en kennis met elkaar te delen. Door opleidingen te volgen en ambities waar te maken.
🏆 Wij zijn Beste Leerbedrijf 2022!

👏 Felicitaties aan alle andere genomineerden van Beste Leermeester en Beste Leerbedrijf 2022 én aan de Leermeester van het jaar 2022 Orlando Minguel (Helder Vastgoed Schilderwerken.nl)

Landelijke verkiezing

De winnaars mogen zich niet alleen één jaar lang het Beste Leerbedrijf of de Beste Leermeester van OnderhoudNL noemen, maar dingen ook nog eens mee naar de landelijke titel van Beste Leerbedrijf of Beste Leermeester van Nederland bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Kwaliteit hoog houden

Elk jaar organiseert Koninklijke OnderhoudNL de verkiezing ‘Beste leerbedrijf en Beste leermeester’. Met deze verkiezing bedanken zij de bedrijven en medewerkers voor hun inzet om jongeren op te leiden en te begeleiden.
Koninklijke OnderhoudNL probeert zo de kwaliteit van het opleiden op hoog niveau te houden. De verkiezing staat open voor alle actief opleidende en erkende leerbedrijven in onze sectoren.